Kiitos kaunis kaikista huivikommenteista! Niitä on ilo lukea, vaikken itse olekaan huiviin ihan tyytyväinen

Viime viikolla sain parikin ihanaa pakettia.

Alla olevan kirjan ostin/vaihdoin ravelryn kautta ja langat sain Snyltä! Paketissa oli myös kortti ja teetä, sekä tuttua ja turvallista että uutta tutustuttavaa. Osa niistä on kuitenkin päätynyt jo parempiin suihin, koska täällä on sairastettu oikein urakalla. Lankojen väri on jopa melkein oikein. Ajattelin neuloa näistä uudesta Ullasta Sammaleiset, joita aloin suunnitella heti ne huomattuani. Nyt siis on lankakin olemassa. Kiitos jälleen, Sny!

Mies sairastui kunnon flunssaan alkuviikosta, minä vasta torstaina. Nyt olo alkaa helpottaa, mutta viikonloppuna olin siinä kunnossa, etten edes koneella jaksanut istua lukemassa muiden blogeja saati että olisin omaani päivittänyt. Neuleisiinkaan en pariin päivään kyennyt tarttumaan, käsiä (ja muutenkin joka paikkaa) särki ihan mahdottomasti. Makasin vain sohvalla. Pikkusiskon muutossa olisi pitänyt auttaa sunnuntaina, mutta onneksi hän saikin muutaman kaverin mukaan, joten selvisivät ilman meitä (tai siis lähinnä Miestä).

Kuvan taustalla näkyy myös meidän "uusi" sohva! Olohuone on ihan eri näköinen, kun vaihdoin verhot ja saimme epämääräisen nojatuolin tilalle sohvan. Olen pidempään katsellut nojatuolia, koska tuo meillä ollut on aika huonossa kunnossa. Se on kaunis malliltaan ja siinä on kauniit jalat, mutta se on suorastaan räjähtänyt, joten pelkkä verhoilu/päällisen ompelu ei olisi riittänyt. Sen kunnostaminen taas olisi varmaan maksanut maltaita. En kuitenkaan ole löytänyt kivaa nojatuolia järkihinnalla, kierrätyskeskuksissakin kävin. Tämä tuli puheeksi äidin kanssa, joka valitteli, ettei nojatuolia ole tarjolla, vain pari vanhaa sohva. Minä vähän mittailin ja totesin, että tuo kahden istuttava mahtuu entiselle nojatuolin paikalle. Niinpä muuten jälkeen eilen iskä ja Mies toivat vielä sohvan meille. Nojatuoli odottaa parvekkeella kevään talkoita, jolloin voimme viedä sen roskalavalle.

Verhot taas hankin ihan valmiina Anttilasta. Kävimme viime neuletapaamisen yhteydessä Sellon Anttilassa katsomassa lankoja ja minä ihastuin yhteen kankaaseen lankojen vieressä. Pari päivää myöhemmin kävimme Miehen kanssa Myyrmäessä ja minulle tuli mieleen, että voisin näyttää hänelle kankaan, jos sitä olisi Myyrmäen Anttilassa, ja käydä sitten mitat otettuani ostamassa kankaan. Kangasta ei kuitenkaan siellä ollut, mutta huomasin, että valmisverhoina sitä löytyy ja lisäksi halvemmalla. Kangas maksoi 4 euroa metri, valmisverhoissa metrihinnaksi tuli hiukan päälle 2 euroa! Nyt meillä on sitten ruskeavalkoiset Eifel-torniverhot. Mitähän seuraavaksi sisustaisi? No, olohuoneen matto varmaan vaihtuu, vanhempani aikovat päästä eroon parista matosta, joista toisen voisin ottaa tuohon olohuoneen lattialle.

Tulipas taas pitkä vuodatus ja melkein ilman käsitöitä. Tässä kuussa voisin yrittää saada vielä äidin synttärilahjan valmiiksi. Päivä meni jo, mutta tarkoitus oli saada lahja valmiiksi eiliseksi ja antaa muutossa, mutta flunssan takia en jaksanutkaan, mutta enpä äitiäkään ole nähnyt. Lankahamsterikuun jälkeen startitis onkin taas päässyt valloilleen. Kesken tällä hetkellä on ainakin kaksi aikuisten kokoista paitaa, kolmet sukat, säärystimet, yksi huivi ja mahdollisesti vielä jotain, joka ei tule juuri nyt mieleen. Tarkoitus olisi aloittaa vielä Aura-huivi Punokset puikoille kirjasta Ravelryn Aura-KALin myötä ensi kuun alussa.