Tänään on ollut ainakin tähän mennessä todella kiva päivä. Aamulla kävin pitkästä aikaa kampaajalla, taas raitoja ja hiukset ovat edelleen pitkät, mutta pää on taas paljon siistimmän näköinen. Kampaajan jälkeen kävin katsastamassa auton. Läpi meni, vain pieniä puutteita! Edelliseen autoon kävimme ensimmäisellä yrityksellä vain hakemassa korjauslistan. Muistaakseni sain sen auton ensiyrittämällä läpi vain 18-vuotiaana. Autossa jonottaessani neuloin sukanvarteen pari raitaa. Huomasin, että jonossa oli vain vanhempia miehia ja nuorehkoja naisia. Tai taisi sinne yksi noin kaksivitonen mieskin tulla.

Kotiin tullessani huomasin, ettei postilaatikko meinannut mahtua kiinni. Kaiken muun postin joukossa oli kaksi pakettia, Sny:ltäni ja Rouva Oranssilta. Sny oli vihjaissut aamulla paketista, joten odotin sellaista muutaman päivän sisällä.
                                                          393566.jpg
Ensin piti tottakai avata Sny:n paketti, Rouva Oranssin paketin sisällön jo tiesinkin.
                                   393571.jpg    393573.jpg
Ensimmäisessä hieman epäselvässä kuvassa on Sny:n paketin sisältö: kirjoneuleinen kännykkäkotelo (juuri sopivan kokoinen omalle puhelimelleni), '89 Suomirock, suomalaisen rock-musiikin kehitys Elviksen kuoleman jälkeen -levy (mielenkiintoinen tuttavuus, paljon tuttuja (hyviä) bändejä ja toisaalta joistakin en ole kuullutkaan) ja vyyhti tumman sinistä pirkkalankaa. Kuvasta puuttuu suomenlippuheijastin, koska joudun käyttämään salamaa, että saa edes jonkinnäköisen kuvan. Lanka on Snyni varastoista, mikä ei minua todellakaan haittaa, pitää vain keksiä, mitä siitä tekisin. Väri on todella kaunis (vaikkei sitä kuvasta huomakaan). Paketin mukana tulleessa kirjeessä hän pohti samaa mitä minäkin olen pohtinut. Neulojalle on vaikea "kehdata" antaa joitain itse tehtyä. En usko, että esimerkiksi mummolleni kehtaisin mitään antaa, tosin minulla onkin "mummo-ongelma".

Toisessa, vielä epäselvemmässä, kuvassa on Rouva Oranssin paketin sisältö. Kaksi kerää vihreää ja yksi valkoinen kerä Rondon 7 veljestä -lankaa ja kaksi kerää Suvi-lankaa. Suveista varmaan tulee kesäpipo, mutta muita täytyy vielä pohtia. Nämä siis vaihdoin raitalankoihini.