Tänään Mies tuli kotiin paketti kainalossa, tiesin heti, että se on Snyltä. Ja ihana se olikin.
                                              467358.jpg   
Kolme kerää tumman violettia Létt-Lopia ja tuollaiset bambupuikot, jotka ovat suoran ja pyöröpuikon välimuoto. Siis niissä on kaapeli, mutta ne ovat kuitenkin kaksi erillistä puikkoa. Olenkin haaveillut muistakin bambupuikoista hankittuani bambuisia sukkapuikkoja. Langat voisin ehkä käyttää lapasiin (miten niin minulla olisi muka tarpeeksi lapasia) ellei jotain kivempaa ideaa tule vastaan.

Sny pyysi myös vastaamaan (vaikeisiin) kysymyksiin, joten tässä tulee. Ihan helppoja vastauksia et valitettavasti saa, nämä ovat ihan liian vaikeita siihen.

1) Laita seuraavat kivoimmuusjärjestykseen: (tämä ei onnistu)
    Nalle Puh ja Nasu - tykkään tosi paljon siitä alkuperäisestä ja myös Disney-versio on kiva. Näiden välillä en osaa päättää, kumpi on kivempi.
    Peppi Pitkätossu ja Herra Tossavainen - en ole koskaan oikein ollut Pepin ystävä, enkä voi lukea       esimerkiksi sitä lukua, jossa Peppi menee niihin juhliin naapuriin. Myötähäpeän tunne (okei, on keksitty     henkilö, tiedän sen) on liian suuri.
    Karvinen - kiva
    Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy - tykkään myös Muumeista tosi paljon. Muumipeikko ja         Niiskuneiti ovat erottamattomia enkä näistäkään osaa päättää, ovatko he kivempia kuin Pikku Myy vai     toisin päin.
    Mikki Hiiri ja Aku Ankka - tykkään Mikki Hiirestä enemmän kuin Akusta

Summittaisesti ehkä näin
1 Nalle Puh ja Nasu, Muumit ja Pikku Myy
2. Mikki ja Aku
3. Karvinen
4. Peppi ja Herra Tossavainen

2. Kuka kuvaa sinua parhaiten?
Ehkä Niiskuneiti tai Nasu, mutten osaa perustella mitenkään

3. Puuttuva hahmo listalla.
Ehdottomasti Ihaa, joka on ehdoton lempparini Puolenhehtaarinmetsässä, menisi ykköseksi

4. Samastutko tähän?
Kyllä

5. Kumman kaa?
    a) pupu
    b) nalle
nalle

6. Kumman kaa?
    a) koira
    b) kissa
Jälleen paha kysymys, mutta jos on pakko valita, koira.

7. Kumman kaa?
    a) lisko
    b) hiiri
Riippuu, mitä näillä tarkoitetaan. Kirjotuissa kuvioissa tms. lisko, irrallaan jossain ulkona lisko, lemmikeistä taas hiiri, silloin tosin liskokaan ei olisi ihan kamala, kuten käärme.

Minun on ollut tarkoitus kirjoitella tällä viikolla esimerkiksi ostoksista ja maailman kamalimmasta migreenistä, mutta jätän ne myöhempään ajankohtaan. Nyt imurinvarteen, jotta täällä näyttäisi taas ihmisasumukselta.