537238.jpg
Ensin kuva huovutetusta laukusta, ennen huovutusta otettu kuva löytyy täältä. Laukkuu meni 150 grammaa Létt-Lopia ja käytin muistaakseni vitosen puikkoja. Neuloin ensin pohjan ainaoikeaa, poimin silmukat reunoista ja neuloin ympyrää kunnes vaikutti sopivan korkuiselta, seuraavaksi neuloin hihnan ja viimeiseksi läpän, että sain hihnasta tarpeeksi pitkän. Ensin pesin 40 asteessa ja vielä 60, jolloin vasta huovuttui.

                                           537243.jpg
Mies ostin eilen arvan ja voitti tällaisen perhosmagneetin, näitähän on useammassakin blogissa näkynyt. Itsekin pohdin jossain vaiheessa, että voisi kokeilla. Tuo täytyy liimata uudestaan magneettiin kiinni, perhonen lähti lentoon jo ainakin kerran.
          
                                           537240.jpg
Monissa blogeissa on esitelty neulatyynyja, joten pitihän minunkin. Tämän väsäsin joskus 12-vuotiaana ja sen kyllä huomaa. Sain jonkun kohtauksen, että täytyyhän minullakin olla. Leikkasin keltaisesta trikookankaasta tai collegekankaasta kaksi saman kokoista ympyrää (ensimmäinen virhe), ompeli toiseen kasvot (miksi?), laitoin pohjaksi paperilautasta (toinen virhe, neulat menevät läpi). Taustapuolella neulatyynyssä on kuminauhaa, jotta sen saa ranteeseen, mutta laitoin ensin liian lyhyen pätkän, joten sitä piti jatkaa. Täytteestä minulla ei ole enää hajuakaan. Ihan hyvin tuo on palvellut, mutta olen kyllä kadehtinut muiden kauniita neulatyynyjä. Joskus, kun vielä ompeli, yritin ostaa sellaisen magneettineula"tyynyn", jollaisia oli koulussa, mutta en löytänyt.

                                           537245.jpg
                          Vielä lopuksi kuva muutamasta Tallinnasta ostamastani napista.