Vaa'alla taas aamulla ja tällä viikolla oli lähtenyt tuo 0,4 kiloa. Olen ihan tyytyväinen, varsinkin kun kävin parikin kertaa pitsalla. Lähtöpaino oli siis tuossa lokakuun lopussa 95,8 kiloa ja tavoite olisi alle 70 kiloa eli normaalipainon rajoihin. Lopullinen tavoite selvinnee sitten, kun tuon 70 kilon alle pääsen, mikä tuntuu silloin hyvältä. Pyrin laihtumaan puolesta kilosta kiloon viikossa, mutta kunhan alas päin on suunta, ei se niin tärkeää ole. Tosin meidän vaa'an tarkkuus on 0,2 kiloa, joten puoli kiloa sen perusteella ei ole mahdollista. Lasken Painonvartioiden pisteitä, tosin löysin kutri.net:stä laskelman, jonka mukaan Painonvartioissa pisteillä saisi syödä liian vähän. Painonvartioiden mukaan saisin syödä 24 pisteellä, tuon mukaan taas 29-35 pistettä. Olen nyt pyrkinyt noin 30 pisteeseen, välillä alle välillä yli. Liikuntaa olen myös pyrkinyt lisäämään, sain alkusyksystä Miehen innostumaan salilla käynnistä ja nyt se käy enemmän kuin minä. Uinti on toinen, mitä yritän harrastaa, yksin on vain niin vaikea mennä.

Käsitöitäkin on taas tullut tehtyä. Pikkusiskolle tein vielä pipon samasta 7 veljestä raitalangasta ja kun sitä jäi vieläkin yli, aloitin harjoittella sukkia varpaista lähtien Ullan ohjeella. En sellaisia koskaan ole tehnyt, mutta kauan olen miettinyt. Nyt päätin kokeilla, varsinkin koska haluan tehdä Step-langasta itselleni mahdollisimman pitkävartiset sukat.
274821.jpg
Puikot 4,5 bambusukkapuikot. Ajattelin tehdä Stitch'n bitchin ohjeella sellaisen korvallisen pipon, mutta suunnitelma muuttui matkan varrella. Silmukoita oli 84 ja aluksi neuloin muutaman sentin helmineuletta ja sen jälkeen sileää. Kun pipo oli 21-22 cm, päättelin kolmen puikon päättelyllä, ettei tarvitse ommella saumaa. Tosin kolmen puikon sijaan minulla oli neljä puikkoa ja virkkuukoukko. Pipo on siis aikuisen kokoa. Kuvaa on aika vaikea ottaa itse.

Ai niin... Ensimmäinen kommenttikin oli jo tullut! Piristi mukavasti päivää. Mutta nyt lukemaan blogeja ja sitten taas gradun kimppuun.