Sain kuin sainkin nämä sukat tänään valmiiksi. Lankana Step ja puikkoina kolmosen bambut. Jaoin kerän valmiiksi kahtia Miehen ja pikkusiskon avustuksella ja neuloin varpaista alkaen, jotta sain mahdollisimman pitkävartiset. En siis edes yrittänyt laittaa raitoja tasan, mutta samassa järjestyksessä halusin niiden kuitenkin menevän.
                                          334111.jpg
Piua: Minä oikeastaan tällä kertaa jopa odotinkin, että pääsen taas terveellisempään ruokavalioon, sen verran huono olo oli joulun jälkeen. En olisi ikinä itsestäni uskonut.

Varsinkin migreeni muistutti järkevästä syömisestä. Toivottavasti vain muistan sen huonon olon sitten, kun mieli tekee jotain hyvää. Olen pitänyt sunnuntain päivänä, joilloin saan syödä vähän enemmän ja joitain hyvää, mutta tänään en keksinyt, mitä haluaisin, joten mitään erikoista ei tullutkaan syötyä.

Tylsällä kirjoituksella tarkoitin oikeastaan kuvatonta, toisaalta useimmat kuvani eivät ole kovin erikoisia olleet, joten suuri menetys se ei ehkä ollut. Ja lisäksi olen noita uintijuttuja nillittänyt vuosien varrella niin monta kertaa niin monelle kuulijalle, että itse kyllästyn. Mutta en saanut sormiani pois näppäimistöltä, joten pakko oli jatkaa loppuun :).

Ainakin osa niistä langoista, jotka purin, on niin ihania (esim. 100% villaa), "huonoimmatkin" Novitan Nallea, joten langoilla on oikeastikin käyttöä.