Ensimmäinen serkun vauvalle suunnitelluista neuleista valmistui eilen.
                              
                               Ohje: Suuri Käsityölehti 4/2003
                               Lanka: Novitan Wool luonnonvaalea reilu 200g ja Palma sininen ja ruskea                                                kumpaakin vajaa 100g
                               Puikot: 7mm Addin pyöröpuikot
                               Koko: n. 55cm*85cm ilman tuota reunusta
Muuta: Ihanan pehmeä! Tein tuollaisen jo heti lehden ilmestyttyä Miehen serkulle kastelahjaksi, tosin väreinä oli sininen, keltainen, lila ja vaaleanpunainen. Nyt ohjeen metsästäminen oli vähän vaikeaa, koska muistin, että kyseinen serkku olisi kastettu maaliskuussa 2003. Värit on tuossa kuvassa hämmentävän oikein, vaikka täällä on suorastaan pimeää.

Ostaessani lankaa en vielä ollut löytänyt ohjetta, joten Palmaa jäi kumpaakin väriä reilu kerä, kun taas Woolia jouduin vielä ostamaan kerän, että sain reunuksen tehtyä loppuun. Samaa erää en saanut, mutta onneksi eroa ei huomaa, kotona ollut luonnonvaalea Wool oli ihan eri sävyä kuin tuo. Loppu Wool menee Apupupukoriin, enköhän niitä taas pian innostu neulomaan ja Palmasta puolestaan teen peittoon yhteensopivan takin. Serkun vauva saa siis kunnon kasan vaatteita, koska suunnitelmissa on myös se haalari sinisestä Woolista. Ehkä annan takin ja peiton jo ennen vauvan syntymää ja haalarin vasta kasteen yhteydessä. Saa nähdä, en omia töitäni viitsisi kuitenkaan tuputtaakaan.

Juuli kertoi kommentissa tuossa sukkalangassa, josta tein Aaltoilevat sukat, olisi noin 160m/50g, joten lisään tuon tiedon sukkaohjeeseen.