Kauempaa tänään jo näin, ettei meidän postilaatikko mene ihan kiinni, joten aavistin, että Sny-paketti odottaisi minua siellä. Omituisen muotoinen paketti oli pakko avata jo pihalla. Ja mitä paketista paljastuikaan?
      
Valopääpuikot! Mikäs näiden oikea nimi on? Kuvassa ei oikein erotu, mutta noissa valo on todella kirkas. Toivottavasti ei liian kirkas, ainakin joku Neulomossa valitteli, että saattaa aiheuttaa migreenikohtauksen. Niin, ja minua on siis tänä syksynä ilahduttanut Katja aamun kajo -blogista.

Tuossa puikkojen alla pilkistää villapaita, jonka tänään sain valmiiksi Miehelle. Niin peruspaita kuin vain voi olla, mutta sellaisen hän halusi, joten mikäs siinä. (Paidan olisi voinut asetella vähän paremmin...)
      
Ohje: Novita talvi 2007, malli 89
Lanka: Mambo 925g
Puikot: 8 mm pitkät puikot ja 7 mm pyörö kauluksessa
Koko: L
Muuta: Ohjeessa olleen palmikon jätin pois ja pidensin sekä hihoja että varsinkin helmaa huomattavasti. Tämä on tarkoitettu lähinnä eräkäyttöön, toivottavasti kestää. Huomasin, etten omista juurikaan 8 mm puikkoja, mutta en niitä viitsinyt tähän hätään ostaakaan, vaan neuloin pitkillä puikoilla (hartiaparat) ja kauluksen sitten pienemmillä. Miehen mielipidettä en vielä tiedä, uskoisin kuitenkin miellyttävän häntäkin. Toiveessa oli siis peruspusero, mahdollisimman paksu ja korkeammalla kauluksella. Tuon kauluksen voi tarvittaessa nostaa pystyyn.