Joulukuu menikin hienosti ilman lankaostoksia, mutta eilen piti ostaa kaupassa käynnin yhteydessä kerä 7 veljestä Kantria. Tästä tulee itselleni lapashanskat. Vielä en ole päättänyt, teenkö ihan peruskäsineet ilman kuvioita, vai samanlaiset kuin tein Meemulle. Näkyyköhän mikään palmikko tuossa langassa?

Kivempi ostos on kuitenkin tuo toinen, eli sykemittari! Luulen, että osaan käyttää sitä (luin käyttöohjeita), mutta huomenna tai viimeistään lauantaina olisi tarkoitus testata sitä. Tuo on ihan perusmallia Polarin F4, mutta se riittää minun käyttööni. Minulla on ollut vuosia sykemittari, joka mittasi ainoastaan sykettä ja harjoituksen kestoa. Tuo kertoo, pysynkö sopivien sykerajojen sisällä ja paljonko kulutan liikunnan aikana. Siihen piti syöttää ainakin oma pituus, paino ja sukupuoli, joiden perusteella se sitten laskee noita sykerajoja ja kulutusta.

Eilen onnistuin myös asentamaan digiboksin, ihan itse! Tätä ei kyllä meidän isä usko. Scart-johdon ostin ihan turhaan, paketista löytyi sellainen. Kummitätini, jolta saimme sen lahjaksi, antoi rahaa sellaisen ostamiseen, koska ei tiennyt, kuinka pitkää tarvitsemme. Onneksi en avannut scart-johdon pakettia, joten voin palauttaa sen. Tein eilen myös ensimmäistä kertaa elämässäni puolukkavispipuuroa. Olen luullut sitä jotenkin vaikeaksi operaatioksi, mutta ihan helppoahan se on ja hyvääkin tuli. Ja taas pääsimme Miehen kanssa kinastelemaan murre-eroista. Minulle tuo on puolukkapuuroa, vispipuuroa tai kaikkein rakkaimmin ukin puuroa, Mies taas puhuu lappapuurosta. Ukin puuroa tuo on sen takia, koska se oli jo edesmenneen ukkini lempipuuroa. En enää muista, oliko joku puuro mummin puuroa.