Suorastaan ihme on tapahtunut ja baijerilaiset valmistuivat torstaina. Nämähän aloitin jo syyskuussa. Ohje vaatii jatkuvaa tarkkailua, joten neulominen ei oikein sujunut tv:n ääressä, paitsi jostain syystä nyt ihan viime aikoina, minkä takia toinen valmistuikin lopulta aika yhtäkkiä. Niistä noin miljoonasta kuvasta, joita sekä minä että Mies otimme, tämä on aioa lähes siedettävä.
            
Baijerilaiset
Ohje: Bayerische
Lanka: Idena Idèna Robbust 65g
Puikot: 2,5mm bambusukkapuikot
Muuta: Muuten tein ohjeen mukaan, mutta kärjessä en silmukoinut, vaan tein minulle perinteisemmän kärjen.

Täytyy sanoa, että vaikka nämä ovat todella ihanat sukat, eivät ne kuitenkaan ole sen vaivan arvoisia. Ensin minun oli vaikea ymmärtää ohjetta, kiitos avusta, jota sain useammaltakin suunnalta. Ohjeessa on myös muutamia "kivoja" kohtia, jotka tuntuvat melkein mahdottomilta, ainakin ohuilla puupuikkoilla (esim. lisää yksi silmukka silmukoiden välistä oikein, neulo seuraava silmukka nurin etu- ja takareunasta ja lisää yksi silmukka silmukoiden välistä oikein). En myöskään pitänyt kaaviosta d. Siinä ei mielestäni ole selkeää rytmiä, joten sitä ei voi oppia ulkoa, enkä pidä sen ulkonäöstä. Kaiken muun lisäksi nämä kaksi kerää taisivat olla aika vajaita. Lankaa piti olla yhteensä 100g, mutta 65 gramman jälkeen yli jäi vain vajaa 10 grammaa.

Toisaalta nämä ovat aivan ihanan näköiset, pidän siitä, kuinka silmukkajonot jatkuvat niin joustimessa kuin kantapäässäkin. Sukat ovat aivan ihanat jalassa ja juuri sopivan kokoiset. Teki mieleni jo aloittaa saman tien toisia, mutta ehkä en nyt kuitenkaan. Täytyy vain muistutella itselle niitä valmistelevia kerroksia, ja onhan maailma muutenkin täynnä ihania sukkaohjeita.