Vihdoinkin tässä langassa tai jossakin ollut kirous on murrettu ja Jaywalkerit valmistuivat tänään. Näistähän ensin neuloin yhden Jaywalkerin, jossa onnistuin hukkaamaan silmukoita välillä ja kärkikin näytti typerältä, koska tein sen omasta päästä ja se lärpätti. Seuraavaksi yritin Laine-sukkia Ullasta, mutta niissä puolestaan silmukat lisääntyivät. Kolmas kerta toden sanoi, otin pienemmät puikot ja neuloin Jaywalkerit. Nämä saa äitienpäivälahjaksi anoppini, jolla on pienempi jalka kuin minulla, siksi (kökkö) kuva ilman jalkoja.
         
Jaywalker
Ohje: Magknitsistä, ilmeisesti edelleen saatavissa jostain
Lanka: Austermann Step 70g
Puikot: 2,5mm bambusukkapuikot
Muuta: ihan en tainnut seurata ohjetta, ainakin lisäykset tein eri tavalla. Ensin ajattelin lopussa tehdä kolmen puikon päättelyn, mutta päädyin kuitenkin ohjeen mukaisen silmukoinnin Käspaikan ohjeella. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset, koska minulla ei nyt ole ketään, jolle testata. Mutta saahan niitä sitten muokattua isommiksi tai pienemmiksi, jos se on tarpeen.

Kiitos jenkkikassikommenteista. Kassi toimii hyvin käsityöpussina pienille töille, enkä taida siihen laittaa pahvia pohjaan. Hajoaisi vain kassissa tai repussa.

Ehdinkin jo tuossa odotella valtaisaa migreenikohtausta, koska yleensä saan migreenikohtauksen stressin lauetessa ja pahin stressi ikinä laukesi tuossa viikko sitten maanantaina. No perjantaihin saakka se antoi itseään odottaa, mutta sitten iskikin kamalin ikinä. Yleensä migreenikohtausta minulla edeltää koko päivän kestävä tavallinen päänsärky, johon eivät särkylääkkeet auta, ja olo on muutenkin jotenkin hömelö. Perjantaina päänsärky alkoi vasta yhden aikaan ja kahdelta, jolloin tulin kotiin ja nappasin saman tien lääkkeen. Torkahtelin vajaa kolme tuntia, otin seuraavan ja totesin, ettei kohtaus mene ohi omilla lääkkeillä. Mies lähti kuskaamaan minua Jorvin sairaalaan, jossa odotin noin neljä tuntia ennen kuin tapasin lääkärin. Onneksi pääsin petipaikalle ja torkahtelin välillä. Siinä vaiheessa varsinainen kohtaus oli jo ohi, mutta jälkisärky oli vielä melkoinen. Sain tulehduskipulääke- ja lihasrelaksanttipiikit ja kotona olin vihdoin puolenyön aikaan. Kotimatkalla totesin Miehelle imuroivani seuraavana päivänä, koska se oli nyt jäänyt ymmärrettävistä syistä väliin, mihin hän vastasi, että joku on jo saattanut imuroida. Vieläkin tulee hyvä mieli. Yleensä meillä siis jaetaan kotityöt, mutta nyt ajattelin siivoilla kämppää, koska minulla on aikaa, mutta Miehellä vielä tenttejä ja muuta kiirettä.

Perjantaina huomasin myös, että toinen niistä viiden opintoviikon paketeista oli jo arvosteltu ja sain siitä vitosen (asteikolla 1-5)! Eli nyt täytyy enää jännittää yhtä viiden opintoviikon pakettia. Toivottavasti se tulee viimeistään 13. päivä, koska muuten olen pulassa, enkä siis valmistu 2.6 niin kuin olisi tarkoitus. No on siinä jäljellä vielä yksi tilaisuus valmistua ns. vanhamuotoisesti. Nyt kuitenkin suuntaan saunaan ja pohdin näitä vasta, jos ongelmia oikeasti tulee.