Kiitos edellisen kirjoituksen kommenteista.  Kävimme eilen illalla äidin kanssa kuuntelemassa mm. Jaakko Löyttyä ja espoolaisia nuorten kuoroja Espoon tuomiokirkossa Herättäjäjuhlien oheistapahtumassa. Pikkusisko oli kuorossa, joten sain annettua sen hänelle. Hän tykkäsi kovasti ja äitikin kehui sitä. Nyt aktiivisimpana neuleena on paita Samos Lollipopista Miehelle. Kyseinen paita on päätynyt jäähylle jo muutamaan kertaan, mutta nyt voisin yrittää tehdä ainakin takakappaleen valmiiksi ennen seuraavan neuleen aloitusta. Myös ompelu taas kiinnostaisi, mutta se saa odottaa ainakin mummolareissun yli.

Tänään sain valmiiksi Haruha-sukat, jotka aloitin viime viikonlopun reissua varten autoneuleeksi, vaikka en loppujen lopuksi autossa neulonut ollenkaan, enkä tosin perilläkään.
                    
Haruha-sukat
Ohje: Ullaneuleen Haruha-sukat
Lanka: G-B:n villalankaa noin 65g
Puikot: 3 mm, 3,5 mm ja 4 mm bambusukkapuikot
Muuta: Taas yhdet ihanat kesäsukat. Tein ohjeen mukaan muuten, mutta kantapään jälkeen (nämä on tehty varpaista alkaen) neuloin sileää ja vaihdoin isompiin puikkoihin loppupuolella, että sukkien reunasta tulisi tuollainen pyörähtävä.

Tänään pitäisi vielä ennen lähtöä vääntää yksi työhakemus ja tietysti pakata. Täytyypä tutkia säätiedotuksia, millaisia vaatteita tällä kertaa tarvitsee.