Eli lisää sukkia. Tällä kertaa minulle ratsastusta varten polvisukat sekä epäonninen sukka, josta tulikin kännykkäkotelo. Mies kuvasi, koska minä näin hämähäkin parvekkeella, enkä siis voinut mennä sinne kuvaamaan. Kuvan laatu on parempi, mutta ehkä asettelussa olisi vielä parantamisen varaa... Mutta tätä ei kerrota Miehelle, hän kuitenkin kiltisti suostui kuvaamaan.

              
Ratsastussukat
Ohje: Novita kevät 2005, malli 18
Lanka: 7 veljestä, noin 180 grammaa
Puikot: 4mm bambusukkapuikot
Muuta: Ihan perussukka tarpeeseen. Ne aiemmin tehdyt polvisukathan eivät kelpaa tähän tarkoitukseen :)

              
Kännykkäkotelosukka
Ohje: perussukka tiimalasikantapäällä
Lanka: 7 veljestä, noin 25g
Puikot: 4 mm bambusukkapuikot
Muuta: Neuloin lastensukat keränlopusta, mutta päätellessä kävi moka ja toinen päätyi roskiin pikaistuksissa. Tästä tuli sitten kännykkäpussi.

Vuodatuksen kuvagalleria lakkasi juuri toimimasta, joten lisää juttua ja kuvia joskus myöhemmin. Nyt puikoilla on Revontuli-huivi, mutta se alkoi kyllästyttää, joten aloin illalla virkata pipoa, sitäkin ratsastuskäyttöön. Epäonnisesta Miehen paidasta jäi pari kerää Samosta. Hei, kuvagalleria toimii sittenkin!
              
Tämän maailman ihanimman pussukan ostin Anttilan keskusvaraston tyhjennyksestä 2,5 eurolla. Kaikista hienointa on, että toisesta noista taskuista löytyy käsipeili! Edelliselle pussukalle kävi huonosti. Miehen dödö oli huonosti kiinni mökkireissulla, joten kaikki haisi aika kammottavalle. Loppujen lopuksi onneksi selvisin heittämällä ainoastaan pussukan ja oman hammasharjani pois. Tällä kertaa kuva on minun ottamani, minkä huomaa heti kuvan laadusta, varsinkaan, koska en voinut mennä kuvaamaan parvekkeelle, jossa olisi ollut edes vähän valoa.