Muoks. Kävin lisäämässä kuvat uudelleen...
Jälleen sain valmiiksi sukat... Ja pari virkattua hattua.

              
Junasukat
Ohje: vauvan sukat
Lanka: Idena Robbust noin 20 grammaa
Puikot: 3 mm bambusukkapuikot
Muuta: Tein näistä ensimmäistä melkein kantapäähän saakka, kunnes huolestuin langan riittävyydestä. Vaihdoin suuntaa, eli aloitin varpaista, ja se olikin hyvä idea, koska lanka riitti vain tuohon saakka. Yhtään ei jäänyt yli. Kiva oli tehdä näinkin päin ja myös nämä sukat löytävät kotinsa jostain keräyksestä.

              
Ratsastuspipo
Ohje: omasta päästä ylhäältä alas kiintein silmukoin
Lanka: Samos Lollipop noin 90 grammaa
Koukku: 4 mm (varmaankin)
Raitapipo
Ohje: samaan tyyliin kuin edellinen, mutta raitojen jälkeen vähän lisäyksiä "lieriksi"
Lanka: Veera noin 110 grammaa
Koukku: todennäköisesti sama
Muuta: Tarvitsin ratsastukseen ja tallille pipo. Samosta jäi Miehen paidasta yli pari kerää. Ensin ajattelin neuloa, mutta jostain syystä keksi virkata. Pipoa virkkaillessa tuli mieleeni, että tarvitsisin myös syksypipon, joten ensimmäisen valmistuttua päätyi toinen saman tien koukulle. Kivoja tehdä, mutta käsi ei vieläkään virkkauksesta kauheasti välitä.

              
Kauluri
Ohje: oma, samalla tavalla kuin vähän aiemmin esitelty kauluri Cloudista, mutta silmukoita alussa 100
Lanka: Veera noin 130 grammaa
Puikko: 4.5 mm pyörö
Muuta: Värit näkyy oikeammin tuossa pipokuvassa, eli samoista langoista tein. Sinisen sain kulutettua kokonaan, mutta ruskeaa on vielä runsaasti jäljellä. Tämän saa pikkusisko, joka kaipaili ratsastukseen kaulaliinan tilalle kauluria. Ratsastus on siis hyvä harrastus, koska se tuottaa tarvetta uusille neuleasusteille. Voipi olla, että teen itselleni samanlaisen kaulurin.

Elämään kuuluu jälleen järkyttävä stressi, jatko-opintoihin olen pyrkimässä ja sitä varten pitäisi vääntää tutkimussuunnitelma. Ei suju, ei etene. Aihe sentään on tiedossa ja jonkin verran aiempaa tutkimusta olen kaivellut. Tutkimuskysymystä en ole muotoillut ja tähän mennessä tutkimussuunnitelma on ainoastaan ranskalaisilla viivoilla. Huomisaamuksi yritän jotain järkevää, vaikka sitten niillä viivoilla, että saisin sen eteen päin ohjaajalleni. Eli lähiaikoina blogissa keskitytään näihin lyhyisiin tiedonantoihin valmistuneista töistä.