Nyt on viimeinenkin paketti löytänyt perille Äitiyttä ja elämää -blogin Meemulle. Tällä kertaa pyrin keksimään teemoja, joiden mukaan kokosin paketit.

Helmikuun teemana oli hemmottelu:

1234873253_DSCN2508.jpg

Luin Meemun blogista, että hänellä oli puutetta kämmekkäistä. Neuikoin siis pakettiin Wetterhoffin Sofiasta (villasilkki) rinsessakuviolla kämmekkäät (langankulutus 35 grammaa, puikoista ei hajuakaan). Kämmekkäiden lisäksi paketissa oli tuo Hyvän olon neuleet -kirja, teetä (itse asiassa sattumalta samanlaista, mitä sain omalta snyltäni) ja suklaata.

Maaliskuussa kokosin huivipaketin (ja unohdin kuvata sen). Neuloin kaulahuivin omppuhuivin ohjeella Kauhavan Kangasaitan Pandasta, joka on muuten aivan ihana lanka, vaikka solmukirous jatkui tässäkin. Huivin lisäksi paketissa oli Alpaca-Silk -lankaa kolme kerää sekä puiccomitta.

Huhtikuussa oli vuorossa eräänlainen maailmanparannuspaketti. Tästä ei ole Meemun blogissa kuvaa, joten ulkomuistista yritän muistella, mitä sinne sujautin. Ajatus lähti liikkeelle Sypressissä, josta ostin kaksi kerää aivan ihanaa luomumerinolankaa. Langan lisäksi paketissa oli kaksi neulomaani rättiä (tein samanlaiset myös itselleni ja kokeilin ensin, kestääkö lanka 60 asteen pesua), reilun kaupan teetä ja suklaata. Alla kuva räteistä.

1240560268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pöllörätti

Ohje: ainaoikein, kulmassa pöllöpalmikko

Lanka: Idéna Bamboo, 50 g/rätti

Puikko: Jokin iso

Muuta: Näistä tuli hauskoja. Minusta esimerkiksi ainaoikeinneule toimii räteissä parhaiten, mutta on vähän tylsä annettavaksi lahjaksi, joten piristin tuolla pöllöllä. Idean taisin saada Taijalta.

Viimeisenä, eli toukokuun pakettina oli sukkapaketti. Paketissa oli Step-sukkalankaa, Designer Knitting -lehti (Tikrun sukat) ja neulomani sukat Lidlin sukkalangasta.

1243534836_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sny-sukkaset

Ohje: perussukka lyhyellä varrella

Lanka: Lidlin sukkalanka

Puikot: omalta snyltäni saamani Knit Pro -sukkapuikot 2.75 mm

Muuta: Näiden kanssa kävi nolo kämmi. Olin lähettämässä pakettia kerrankin ajoissa ja aloin kuvaamaan näitä, kun totesin, että toinen on monta senttiä lyhyempi. Sitten menikin vähän aikaa, ennen kuin viitsin purkaa kärkikavennukset. Lopputulokseen olen kuitenkin tyytyväinen ja ajattelin tehdä itselleni samanlaiset, tosin sinisävyiset.

Nyt pitänee suunnata kohti sänkyä ja unta. Tavarat on pakattu (ja niitä on paljon) ja käsityöohjeet printattu. Varsinkin riparilla neulominen voi kyllä jäädä väliin tai ainakin vähiin. Toivottavasti nukkumatti on suosiollinen tänään.