Edittiä lopussa

Myös minä olen saanut postitettua talvi-iltavaihdon paketin ja se on päätynyt perille Taluttimelle. En osannut päättää, teenkö sukat vai kämmekkäät, joten

Devon-setti

Ohje: cookie a:n sock innovation -kirjasta devon-sukat ja samalla mallineuleella kämmekkäät omasta päästä

Lanka: koiranputkella värjäämäni Fortissima Socka, yhteensä 90 grammaa

Puikot: 2.75 mm

Muuta: Näitä oli kiva neuloa ja ilmeisesti vastaanottajakin tykkää. Muutaman kerran menin mallikerrassa sekaisin ja sain purkaa, vaikka se olikin yksinkertainen. Näiden lisäksi pakettiin sujahti hunajasaippuaa ja kauniin syksyinen kortti. Korttia ostaessani muuten näin elämäni ensimmäisen kerran Espoo-kortteja. Yleensä täällä päin on myynnissä vain Helsinki-kortteja.

Eilen suunnistin iltapäivällä matkani kohti Hakaniemeä. Espoossa muuten satoi iltapäivällä kaatamalla noin kymmenen minuuttia, siitä kun lähdin kotoa, siihen kun pääsin pysäkille. Bussi oli viitisen minuuttia myöhässä, joten sadetta olisi voinut tulla vielä se viisi minuuttia, koska pysäkillä ei ole katosta. Olin oikeasti kuin uitettu koira ja varsinkin paidat olivat kosteita vielä kotiin päästessäni tuntikausia myöhemmin.

Hakaniemessä suuntasin ensin Silvoplee-ravintolaan. Tämä on yksi ehdottomista suosikeistani, mutta siellä tulee käytyä valitettavan harvoin, koska se ei sijaitse ihan tavallisilla kulkureiteilläni ja toisaalta se menee kiinni kuudelta, eli illallakaan ei pääse, kun mennään "ulos syömään". Nyt kuitenkin sain käytyä siellä syömässä ja olipa taas hyvää ruokaa! Ja sitä paitsi mä näin itse Satu Silvon, hänkin oli syömässä siellä.

Silvopleestä suuntasin hallissa pyörähtämisen jälkeen Priimaan. Värjäyskärpänen pääsi puraisemaan, joten sovin Marsun kanssa tapaamisesta, että saisin värejä.

Ehkä näillä vähän aikaa pärjää. Priiman neuletapaamisessa en olekaan ennen käynyt. Itse asiassa en ole käynyt edes koko kaupassa ennen, ostanut vain lankaa ja puikkoja messuilta. Kivaa oli, tunsin muutaman jo etukäteen. Ja sitä paitsi Lennu, tuo hurmaava koiranpentu oli paikalla!

Nyt vaikuttaa siltä, että saan töitä! Täysin varma asia ei kuitenkaan vielä ole. Keskiviikkona olin haastattelussa ja minua ehdotetaan viransijaisuuteen. Ensi viikolla asia menee seurakuntaneuvostoon ja siitä tuomiokapituliin. Vielä en ole asuntoa etsimässä, mutta mietin jo, miten sijoittelen langat ja muut tarvikkeet niin, että molemmissa asunnoissa olisi kaikkea tarpeellista.

Edittiä. Joopa joo, olinkin varma, että iloitsin liian aikaisin. Olivat unohtaneet mainita, että paikkaan tarvitaan työtön työnhakija, kyseessä on siis vuorotteluvapaan sijaistus. Enkä minä voi olla työtön, niin kauan kuin olen jatko-opiskelija.