Tuli tässä pieni tauko, kun sain mummolassa oikein kunnon flunssan. Kauheasti en edes jaksanut neuloa, makasin vain vuorotellen sohvalla ja sängyllä. Nyt olo on jo normaali, vain kaunis yskä jäi jäljelle.

Pikkusiskoni vanheni eilen taas yhdellä vuodella. En ole vielä ehtinyt häntä lahjomaan, mutta lahjat ovat ainakin valmiit.

                 

Salomoninsolmuhuivi

Ohje: netistä parin perusohjeen perusteella flunssainen sovellut (en siis tiedä, onko tämä oikeasti salomonin solmuilla tehty:))

Lanka: Schachenmayr nomottan idéna bamboo, 170 grammaa

Puikko: 4,5 mm

Muuta: ihan hauska kokeilu, vaikka tosiaan olin melkoisessa kuumeessa tätä tehdessäni. Lanka ei ensimmäiseen kokeiluun ollut ehkä kaikkein paras (liukas ja paksu), mutta lopputulos on kiva, toivottavasti siskokin tykkää. Ja sitä paitsi pääsin kokeilemaan uutta virkkuukoukkuani, jonka ostin käsityömessuilta. Samanlaisia pitää ostaa lisää, ote oli paljon kivempi kuin tavallisissa koukuissa.

Sunshine-sukat

Ohje: cookie a:n Sock Innovation

Lanka: Kool-Aid -värjätty Fortissima Socka, 65 grammaa

Puikot: 2,75 mm

Muuta: Näistä tykkäsin, sekä langasta että ohjeesta. Väri ei ole yhtään mun, eli ei harmita antaa siskolle. Viimeistellessä lanka päästi jonkin verran väriä, mutta ei sitä tuosta huomaa.

Viime aikoina startitis on vaivannut melkoisesti. Kesken taitaa olla kolme aikuisen kokoista paitaa/takkia, parit sukat, ainakin yksi huivi... Ja mieli tekisi aloittaa vaikka mitä uutta. Yritän kuitenkin saada aina jotain valmiiksi ennen kuin annan itselleni luvan aloittaa uutta. Saa nähdä, kuinka kauan tämäkään päätös kestää...