Kateellisena olen lukenut muiden kirjoituksia Tampereen messuista. Minä en siis päässyt tänä vuonna, eihän heti aluksi ihan hirveästi kehtaa vapaita pyytää. Toinen paikka, minne mieleni olisi tänä viikonloppuna halajannut, oli Turun Maata näkyvissä -gospelfestarit. Sinne olisikin varmaan voinut työn puolesta mennä, mutta työntekijät reissuun oli päätetty jo ajat sitten, joten en viitsinyt tunkeutua sekoittamaan pakkaa.

Näiden rientojen sijaan "muutin" lauantaina.Työpaikan ja kodin väliä voin periaatteessa ajaakin, mutta sen verran matkaa on, että välillä voisin mieluummin jäädä sinne yöksi. Varsinkin, koska tämä ei ole mitään kahdeksasta neljään -työtä. Perjantaina tein paperit isohkosta yksiöstä ja lauantaiksi saatiin autokin lainaan. Tämä on kyllä helpoin muutto, missä olen ollut mukana. Asunnolle vietiin vain pikkusiskon vanha sänky, pari pöytää ja jonkin verran pikkusälää. Saan sinne vielä vanhemmilta sohvan, kunhan he hankkivat uuden (tätä on suunniteltu jo monta vuotta, saa nähdä, ehdinkö lopettaa tuolla työt ennen kuin mitään tapahtuu) ja vien täältä kotoa työtuolin, kun hankimme tänne paremman (kävin jo katsomassa). Tänään kävin ostamassa IKEA:sta jalkalampun ja kaikenlaista tarpeellista sälää ja mokkulankin hankin, että pääsen asunnolta nettiin (viime kesän nettipimento oli melkoisen kuivattava).

Kiitoksia muuten kaikista käsinekommenteista. Sekä Knottyt että toinen sormikasseteistä (sininen) on ollut käytössä ja todettu ihaniksi:). Valitettavasti en saa kuvia niin, että käsineet olisivat kädessä, koska emme juuri ole Miehen kanssa yhtä aikaa valoisalla kotona. Valitettavasti.

Huomenna menen äitin kanssa katsomaan päivällä Coco avant Chanel -elokuvaa (arkivapaissa on ihanuutensakin) ja illalla neuletapaamiseen. Helsingin tapaamiset ovat minulle nykyään jotenkin haastavia (lokakuussa olin kipeä, marraskuussa tätini meni naimisiin, enkä joulukuussakaan pääse), mutta Espooseen sentään pääsen.