Yökkäripäivä ei ihan toteutunut tiistaina, mutta mukavan rentouttava se oli silti. Aika tiukasti istuin sohvalla, että saisin mummin joululahjasukat neulottua. Äiti suunnitteli menevänsä mummolaan eilen, joten ajattelin yrittää saada lahjapaketin mukaan. Ei äiti mennytkään, mutta sukat valmistuivat kuitenkin. Tänään kävin Soukan Menitassa ostamassa vielä bambupuikot pakettiin mukaan.

Sunshine-sukat

  • Ohje: cookien a:n Sock Innovation -kirjasta. Loin heti aluksi 80 silmukkaa
  • Lanka: Fortissima Socka, nokkosella värjätty (väri ei oikeasti ole noin haalea), 70 grammaa
  • Puikot: 2,75
  • Muuta: Kysyin äidiltä mummin jalan kokoa, muuten piti neuloa itselleni sopivat, mutta nilkoista piti olla löysät. Tykkäsin tästä mallista, kun tein pikkusiskolle samanlaiset ja ajattelin, että nämä voisivat toimia. Joustava mallineule toivottavasti tarkoittaa, että sukat pysyvät hyvin jalassa, mutta eivät purista.

Enhän minä sieltä Menitasta ulos päässyt ilman muitakin ostoksia.

Tuota Mexiko Coloria ajattelin kokeilla Miehen sukkiin, näin talvella hän tykkää käyttää villasukkia ihan tavallisina sukkina ja niitä tarvitsisi enemmän. Tuo väri ei ole mikään paras vaihtoehto, mutta "miehekkäin" väri, mitä kaupassa oli, muut olivat melko hempeitä. Regian Hand-dye Effectistä taas suunnittelin itselleni Lacy Baktusta, kun edellinen vihreä päätyikin lapasiksi. Tätä nyt pitäisi ainakin olla tarpeeksi.