Tein äsken päätöksen. Koko syksyn olen stressannut ajan puutteesta ja siitä, etten saa mitään aikaan. Stressi tässä mittakaavassa aiheutta sen, etten sitten saa aikaiseksi mitään tai varsinkaan aloitettua. Tästä seuraa taas lisää stressiä ja ympyrä onkin valmis. Stressistä on seurannut tänä syksynä ainakin kuumeilua ja pari migreeniä, viimeksi eilen. Olen aikaisemminkin reagoinut näin stressiin.

Nyt päätin, että teen töitä (gradua, esseitä tms. ) noin 7-8 tuntia päivässä, pidän tietysti ruokatauon ja muuten olen vapaalla. Kun teen töitä, en pidä netissäsurffailu- tai muita (turhia) taukoja, joilla on taipumus venähtää. Viikossa pyrin myös pitämään yhden vapaapäivän. Toivottavasti tämä auttaa. Toki niinä päivinä, joina on luentoja, teen töitä vain sen verran kuin niiden lisäksi ehdin. Eli viideltä kotiin tullessani en enää aloita tekemään töitä, jos ei ole ihan pakko.

Sain sukat valmiiksi. Muuten onnistuivat hyvin, mutta päättelin liian kireästi, vaikka minulla olikin päättelyssä kokoa isompi puikko. Mutta jalkaan menevät kuitenkin ihan mukavasti, joten en viitsi korjata. En viitsinyt ottaa kuvaa valmiista sukista, koska ne näyttävät ihan samalta kuin kaikki muutkin perussukat. Tässä sen sijaan kuva tekovaiheesta.
278622.jpgSain aikaan aikamoisen sotkun, kun neuloin lankakerää molemmista päistä. Onneksi se ei ollut niin paha, miltä vaikuttaa. Saatuani valmiiksi sukan, johon lanka tuli sisältä, kerin sotkun.