Laihdutus
Tällä viikolla pystyin jopa parempaan kuin viime viikolla. Liikunta tosin jäi erittäin vähäiseksi. Maanantaiaamuna lähdimme Miehen kanssa salille, mutta jo heti lämmittelyn jälkeen ensimmäisessä laitteessa päätäni alkoi särkeä. Puoli tuntia tein tavallista pienemmillä painoilla ja lähdin pois. Pukuhuoneessa iski migreeni. Onneksi ei heti ihan hirveänä, joten lähdin ajamaan autolla kotiin. Miestä en salilta löytänyt, joten laitoin vain tekstiviestin, että otin auton. Minun oli siis tarkoitus jatkaa salilta luennoille, kuten Miehenkin, ja hän olisi mennyt autolla kotiin. Melkein kotona ollessani hän soitti, että mitä tein hänen repulle. Siellä takakontissahan se edelleen oli. No, hän pärjäsi onneksi sen päivän ilman ja minä pääsin nukkumaan. Seuraavakin päivä meni huonovointisena lääketokkurassa, enkä tullut yrittäneeksi enää toista kertaa salille tällä viikolla. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä ainakin tiistaiaamuna ja sen lisäksi torstaina tai perjantaina. Pikkuhiljaa yritän myös lisätä uinnin ohjelmaan.

Käsityöt
Eilen sain valmiiksi Lauran ohjeella bb-pipon. Tosin loppukavennuksia muutin, eli ihan lopussa en enää siirrellyt silmukoita. Kuvaa en näytä, koska täällä on pimeää ja sen on tehty petroolista Ainosta. Lankaa meni vajaa sata grammaa ja puikkoina minulla oli bambusukkapuikot nro 5. Ihan kiva malli, mutta Ainolla se oli vaikea toteuttaa, koska se halkeili niin paljon ja varsinkin siirrellessä piti koko ajan tarkistaa, että koko lanka on mukana, muttei sitten ylimääräistäkään. Jälki ei ole kauhean siistiä.

Isä pyysi minua tekemään lapaset kahdelle saksalaiselle, joiden kanssa hän työskentelee. Lupasi jotakin maksaakin. Oli pakko aloittaa jo tänään. Ajattelin tehdä kaksinkertaisesta 7 veljeksestä, ensimmäiset ainakin kahdella eri sinisellä. Mahdollisesti teen kämmenselkään jotain palmikkokuviota tms. Tästä kuusta on tulossa minulle enemmän lapaskuu kuin edellisestä. Pitäisi tehdä ainakin nämä kahdet lapaset ja joululahjoiksi mahdollisesti kahdet sormikkaat, jos ehdin. Niistä en aio ottaa stressiä. Onneksi lapaset valmistuvat nopeasti.

Marraskuussa valmistuneita:
-kahdet polvisukat
-kahdet sukat, toiset varpaista ylös
-paita isälle
-kahdet lapaset
-pipo
-kaulaliina