Tein äsken ensimmäisen sivun blogiini! Sieltä löytyvät kaikki käsitöihin liittyvät kirjani, joita onkin kertynyt jo aika paljon. Kokoelmani helmestä tässä kuva.
                                       368461.jpg
Tämän vihkopinon sain tätini avomieheltä, muistelisin, että nämä kuuluivat hänen äidilleen. Kyseessä on siis Theodor Schvindtin Suomalaisia koristeita. 1. Ompelukoristeita. Suomalaisen kirjallisuuden seura Helsingissä 1894. Tilaajat ovat saaneet vihkot 1mk 50 p vihkolta, muuta ovat joutuneet maksamaan "yksityiset 2 mk". Vihkoja on kymmenen ja alemmat sivut ovat paremmassa kunnossa kuin ensimmäinen. Vihkossa teksti on kahdella kielellä, suomeksi ja saksaksi. Alussa esitellään ompelukuvioita mustavalkoisena ja lopussa kuvioita on yhdistetty ja ne ovat värillisiä. Mihinkään tätä en tosin ole käyttänyt, mutta kaunis se on. Pitäisi vain keksiä paikka, jossa se säilyisi hyvänä.

Tilasin täältä nimikoituja kangasnauhoja, joita voi kiinnittää valmiisiin tekeleisiin. Kuvattuna printterin käytetyn jauhekasetin päällä. Muista kuvista ei saanut mitään selvää.
                                          368485.jpg