Tuli mieleen asioita, joita olen tällä viikolla pohtinut uimahallin ja kuntosalin pukuhuoneissa. Piti laittaa nämä jo edelliseen kirjoitukseen, mutta aamuväsyssä unohdin.

  1. Miksi pitää valita kaappi niin, että viereinen varmasti on varattu? Uimahallilla, jossa käyn, saa itse valita kaapin (samoin kuin salilla). Käyn kummassakin paikassa aamulla, jolloin siellä ei ole porukkaa kovin paljon. Silti joka kerta, kun tulen pukuhuoneeseen (siis liikunnan jälkeen), on parhaassa tapauksessa molemmin puolin kaapit varattu. Salilla onneksi penkki on keskellä, joten on helppo mennä tavaroineen vähän kauemmas, mutta uimahallilla penkki on kiinni kaapissa. Onneksi "naapurit" eivät ole sattuneet uimahallissa kaapille samaan aikaan. Mutta jonain päivänä näin kuitenkin pakostikin käy. Siis miksi ei voi valita kaappia vähän kauempaa, kun tilaa kuitenkin on?
  2. Huomasin, että salilla häpeän itseäni ja kokoani paljon enemmän kuin uimahallissa. Uimahallissa se ei ole ongelma oikeastaan ollenkaan, vaikka olen siellä vain uimapuvussa, salilla isokin. Tosin salilla käy samaan aikaan oikeastaan vaan lähes anorektisen laihoja sukupuoleni edustajia ja toisen sukupuolen edustajatkin ovat lähes kaikki joko laihoja tai lihaksikkaita. Uimahallilla taas käy kaikenikäistä ja -kokoista porukkaa.
  3. Miksi pitää pukuhuoneessa koittaa pukeutua pyyhkeen sisällä? Ymmärrän sen teini-ikäisillä tytöillä, jotka ovat epävarmoja omasta ulkonäöstään tms., mutta perjantaina salilla näin toimi noin 30-vuotias, laiha nainen, jolla ei siis ole esim. läskejä, joita piiloitella. Ja miten he voivat käydä suihkussa, kun siellä kaikki kuitenkin näkevät heidät alasti?

Että tällaista tällä kertaa.