Kannattaa olla monta keskeneräistä, niin tulee valmiiksi monta kerralla:). Äsken sain pääteltyä kahdeksan vaakatilkkua, joihin kulutin noin 500g 7veljeksen jämiä. Kerrankin värit ovat lähes oikein, tuoli, jolla kuvasin, näyttää vaan hassulta noine raitoineen. Nyt ei jämiä ole oikeastaan kuin Apupupuihin, muita lankoja on melkeinpä paitoihin tms. Niin ja jotain puuvillalankaa ja Tenneseetä on muutama kerä. Voisin ehkä tehdä niistä kannettavalleni jonkin pussin, ettei se enää niin kolhiutuisi, kun repussa kulkee.
                                           361078.jpg

Eilen iski taas migreeni, joten olo on aika kamala. Toiseksi pahin kohtaus, ainakin, jos muistan oikein. Ehkä se oli vihje palata taas kaidalle polulle syömisten kanssa, vaikka pahasti en olekaan livennyt, mutta sokeria on taas tullut nautittua. Tiistaina tosin lipesin pahemminkin. Tänään minulla olisi ollut uuden saliohjelman teko, mutta enpä sinne oikein tässä kunnossa voi mennä. Ottaa vaan päähän, koska joudun maksamaan sen, vaikken paikalle menekään. Ilmoitin siis, etten tule. Tiesin kyllä tästä, mutta miten saisi lääkärintodistuksen eilisestä migreenistä, varsinkin kun lääkärille menokin olisi tässä kunnossa aika vaikeaa. Mutta elämä on.

Tämän päivän taidan viettää sohvalla katsoen televisiota/dvd-kokoelmaa. Vaihtoehtona on joko Gilmoren tytöt tai joku Itsevaltiaat-juttu. Alussa pidin Itsevaltiaista, mutta se vähän pääsi lässähtämään. Ei siis gradua tänään.