Hain kameran, joten vihdoin kuvia saamistani joululahjoista. Ensin kirjoja ja dvd:itä.   
                325311.jpg    325315.jpg
Kirjoja siis sain Knitting over the edge ja Knitting on the edge sekä Neulojan käsikirja. Dvd-pinossa päällimmäisenä ovat Gilmoren tyttöjen ensimmäinen ja toinen tuotantokausi. Olipa kerran avaruuden olemme jo ennättäneet katsoa (26 jaksoa) ja Elämästä jo muutaman jakson. Olipa kerran elämä kuului meidän kummankin suosikkeihin lapsena, joten niitä on ollut todella hauska katsoa. Kumpikaan meistä ei muista tuota Avaruutta, mutta hyvä sekin oli. Ja miten oppettavaisia.
                                      
                                        325314.jpg
Tässä vielä kuva mummin tekemistä lapasista, kerrankin onnistunut kuva. Lapaset ovat aivan ihanat, mutta en tiedä, mistä ne on tehty. Ei mummikaan enää muistanut.

Tänään tuli Moda, monta vaatetta, jotka voisin toteuttaa itselleni tai Miehelle, jos vain olisi aikaa. Tosin neulon meille vasta muutaman kymmenen kilon päästä. Myös vauvanvaatteet olivat kovin suloisia, miksei meillekin ole jo tulossa. Yhdellä tutulla (ei se, jolle suunnittelen peittoa) on jo näkyvä maha, vaikka laskettuun aikaan on vielä reilu viisi kuukautta aikaa.

Järkevän syömisen aloitin vasta tänään, en muiden mukana eilen. Vielä kun oppisi juomaan tarpeeksi ja liikkumaan.Tänään aloitin myös joulutauon jälkeen opiskelun, vaikka lukukausi alkaakin vasta parin viikon päästä. Tosin viime viikolla tein vähän käännösjuttua, joka liittyy graduun.