Minulla langat on merkittynä Exel-taulukkoon, joten suuria yllätyksiä ei kuvatessa löytynyt. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä kuvia.
                                            384665.jpg
Lankani ovat kolmessa tuollaisessa Ikean laatikossa, en osaa sanoa niiden kokoa. Mustissa dvd- ja cd-koteloissa säilytän puikkoni, toisessa pienessä pyöröpuikot, toisessa sukkapuikot ja virkkuukoukut ja isossa pitkät puikot.

Mutta mitä löytyy valkoisisa laatikoista?
                                             384666.jpg
Turkoosia Samosta on ainakin kahteen paitaan, lilaa yhteen samoin kuin sinistä Tennesseetä. Tennesseet ovat ihan yksivärisiä, vaikka kirjavilta näyttävätkin. Näistä (ehkä turkoosia lukuunottamatta) tulee paitoja minulle, ensin pitää vain laihdutuksen onnistua. Tennesseistä yksi on eri värierää, joten sille täytyy keksiä muuta käyttöä.
                                              384668.jpg
Tässä 7 veljestä. Raidallisesta tulee paita, varmaankin huppari, pikkusiskolle, myös näistä yksi on eri erää. Farkunsinisistä Mies saa paidan, tosin ostin langat itselleni kolmiohuiviin ja johonkin muuhun. Teen todennäköisesti Miehelle Jussipaidan, jossa kuvio on muistaakseni helmineuletta eikä kirjoneuletta. Tiilenpunaisista paidan saa äiti, jos se sopii hänelle tehtyyn värianalyysiin. Langat ostin ennen kyseistä värianalyysiä.
                                               384671.jpg
Harmaa lanka on Landhauswollea. Sitä ostettiin minulle paitaan joskus viime vuosituhannella, mutta se oli ihan liian ohutta ohjeeseen nähden. Olin silloin aika aloitteleva neuloja ja luotin lankakaupan myyjään. Päällä on vyyhtejä samaa lankaa, tämä on yksi niistä, joita purin syksyllä. Näistäkin äiti varmaan saa paidan tai takin, ohje vain on hieman hakusessa. Ehkä Mariah, tosin ilman huppua ja pidempänä. Liloista (luonnossa sinertävämpiä) Dropsin Alpaca-langoista teen itselleni kolmihuivin, tästäkin vain puuttuu vielä ohje. Joku niskasta aloitettava.
                                              384673.jpg
Vihreä Bergere de France on samankaltaista kuin Samos, 60% puuvillaa 40% akryyliä. Tämän ostin Niinalta. Myös tästä tulee paita minulle. Pinkeistä Malibuista (joista osa piiloutui eikä halunnut kuvaan, en sitten ottanut uutta kuvaa, kun huomasin ne) tulee paita pikkusiskolle. Kesäksi, tarkoitus oli tehdä viime kesänä, mutta en neulonut oikeastaan yhtään noin kuukauden työharjoittelun aikana (ei nettiä eikä tv:tä, kirjoja luin sitäkin enemmän).
                                                     384679.jpg
Tampereen messuilta ostin tämän paketin. Siinä on Pirkkalankaa ja ohje (tosin minulla taitaa ohje olla jossain viime vuoden lehdessäkin). Nämäkin tulevat minulle, tosin varmaan vasta ensi talveksi. Täksi talveksi olen tehnyt itselleni ainakin kahdet lapaset ja sain mummilta vielä yhdet.
                                              384674.jpg
Nämä raitaveikat olivat harhaostos. Tuo siniviherturkoosi on ihan kivaa, siitä minulla on ainakin lapashanskat ja sukat, mutta kumpaankaan ei ole suunnitelmaa. Jos joku näistä tykkää, voin vaihtaa tai myydä. Muuten teen varmaan joskus lisää vaakatilkkuja.
                                              384675.jpg
Tästä kassista löytyy vielä vähän lisää lankaa. Kassin ostin seurakuntanuortemme D-ryhmältä. (D=diakonia). Rahat menivät Kirkon Ulkomaanavulle, kuvana siis Afrikka. Ja mitä tämä kassi puolestaan sisältää?
                                             384678.jpg
Kasan "apupupulankoja". Näillä siis jatkan apupupuprojektiani. Lähinnä Woolia ja Nallea, lisäksi vähän tuntemattomia villalankoja tuntemattomalta vuosikymmeneltä (mummin peruja).
                                             384680.jpg
Tässä keskeneräiset työt lankoineen, Miehelle paita ja villasukat. Paidassa roikkuu silmukkamerkki kertomassa kainalon korkeutta, helpompi mitata näin.

Ja vielä lopuksi laatikko, jossa säilytän muun sälän, kuten mittanauhoja, silmukkamerkkejä, neuloja (jotka kuitenkin enimmäkseen ovat hukassa) ja muuta vastaavaa, mitä käsitöissä voi tarvita, ja kerä Stepiä pikkusiskon sukkiin ja lapasiin.
                                                    384683.jpg
Lähes kaikelle löytyy siis tarkoitus.