Vihdoin sain lauantai-iltana valmiiksi Miehelle palmikkopaidan.
                       415669.jpg      415667.jpg
Ohje on Novitan viime syksyn lehdestä, lankana tällä kertaa vihreä 7 veljestä ja sitä kului noin 800 grammaa. Tuo toinen kuva yrittää esittää edessä olevaa palmikkokuviota. Tämän tekemisestä tykkäsin, vaikka tuo  keskimmäinen kuvio oli  jotenkin  hankala. Jäljelle jääneestä langasta neuloin vielä ribbipipon, joka sekin sai innostuneen vastaanoton. Miehellä oli tuo paita jo eilen käytössä ja se sai kehuja myös hänen vanhemmiltaan ja pikkusiskoltaan. En itse ollut paikalla kuulemassa, mutta on se aina ihanaa, kun joku kehuu.
                                             415665.jpg

Tällä hetkellä kesken ovat edelleen ne sukat Miehelle, mutta hän ei ole ollut sopivasti paikalla sovittaakseen, joten päätin aloittaa hänelle vielä lapaset Hello Yarnin ohjeella. Kirjoneuletta olen tehnyt todella vähän, mutta kyllä tuo siihen verrattuna ihan hyvältä näyttää. Lankahamsteritavoitteeni olen ainakin lähes saavuttanut. Tavoitteeni oli siis kuluttaa yli kilo lankaa, tehdä tuo paita ja kuluttaa jämiä apupupuihin. Apupupuja en ole tehnyt, mutta muuten tavoite on saavutettu ja isompia jämiä kulutin pois (ne ekat lapaset Miehelle, kannettavan kotelo ja pipo). Tosin en ole ihan varma, voiko puhua jämistä, jos lankaa on yli 200 grammaa, mutta se jäi yli aiemmasta työstä.

Näin taas lisää omituisia unia, tällä kertaa neulahuovutuksesta (en ole sitä koskaan tehnyt). Yritin hirveällä kiireellä neulahuovuttaa joukkueellemme (en tiedä, mistä lajista oli kyse) numerolappuja. Materiaalina käytin sellaisen villan lisäksi ainakin kuusen oksia ja ituja! Joukkueeseen kuului lähinnä vanhoja koulukavereita ja me matkasimme kisapaikalle KA:ssa, joka oli muuttunut pakettiautoksi. Pitäisikö pitää taukoa käsitöistä?

Keskiviikkona on taas seminaaritapaaminen, joten tänään piti palauttaa tekstiä sitä varten. Jos ihmisellä on reilu kuukausi aikaa kirjoittaa vähintään kymmenen sivua tekstiä, miksi tekstistä puuttuu kaksi päivää ennen palautusta vielä melkein kolme sivua? Eilen illalla sain kuitenkin tekstin johonkin muotoon, sitä oli reilu yksitoista, mutta paljon sellaista, joka oli tarkoitus kirjoittaa, jäi kirjoittamatta. Ohjeet olivat hieman epäselvät, mutta eiköhän tuo kelpaa, vaikka luku jääkin kesken.

Syömisten suhteen on mennyt ihan miten sattuu ja liikuntakin on jäänyt, koska olen ollut flunssassa koko viikon, vieläkin taitaa olla vähän kuumetta. Toivottavasti paranen ensi viikkoon mennessä, perjantaina lähdemme kohti Alppeja! Ihanaa, viikoksi laskettelemaan. Olen siis lähdössä reissuun vanhempieni, pikkusiskoni ja Miehen kanssa.

Tänään ajattelin ottaa vähän kevyemmin, luen vain muiden työt keskiviikkoa varten.