Minä en nyt mainosta VR:ää (varsinkin, koska en ole siihen kauhean tyytyväinen), mutta tämä mainos oli tosi hauska eilisessä Uutislehti Sadassa. Pidän muutenkin noista sympaattisista kivimiehistä, vaikken mainoksista yleensä pidäkään.
                                                       423041.jpg
                                 Kuvassa lukee "Junamatkustajalla on täysin vapaat kädet".

Kävin eilen ostamassa uuden Interweave Knitsin, mutten sitä ehtinyt vielä kunnolla selaamaankaan. Lentokoneeseen lähtee mukaan, samoin kuin Step-sukka, jonka saa pikkusisko. Myös huppari lähtee mukaan, jos sielläkin tulisi neulottua, sitä vain ei voi ottaa mukaan koneeseen sisälle. Aikamoiseksi säätämiseksi meni pakkaaminen, nyt kun ei shampootakaan voi viedä koneeseen sisälle. Minun siis täytyy ottaa pussukka reppuun, koska siellä on tärkeät lääkkeet, siltä varalta, että kassit päätyvät eri paikkaan kuin itse.

Kävin myös eilen tarkistamassa Mammuttimarkkinat ja Osta pois -päivät. Mammuttimarkkinoilla olisi ollut Teddyä vajaa neljä euroa kerä, mutta onneksi muistin aikaisemmin kokemuksen kyseisestä langasta. Se narina oli kauhea.
                                               423039.jpg
Prismassa en sitten pysynytkään niin hyvin kaidalla tiellä. Jasiminia osti mustaa 900 grammaa ja sinistä 700 grammaa (sitä ei ollut enempää), Oliviaa taas 800 grammaa. Sinisistä tulee paidat minulla, sitten joskus, ja mustasta Miehelle, joka muutama päivä sitten sanoi kyllä käyttävänsä kaikkia värejä, kunhan ne vain on sotkettu yhteen :). Yhden mustan paidan olen hänelle tehnyt ja sen jälkeen päätin, ettei enää ikinä, mutta niin sitä vaan unohtaa kauheudet. Tuo Jasmin on hyvin samanlaista ellei peräti samaa kuin se uusi Marine (?), ainakin tiheys ja koostumus on sama. Jasmin vaan maksoi vain 2 euroa, Marine puolestaan 3.90. Värit olivat vain paljon laimeammat, Marinessa paljon kivemmat.

Laihdutus taas takkuaa, jotenkin motivaatio on hukassa. Välillä tulee ostettua vaikka mitä hyvää ja sitä syö, kunnes se loppuu, vaikkei tee mielikään ja oikeastaan yököttää. Minulta puuttuu ympäristön tuki. Mies on tässä asiassa muuten hyvä, mutta se on vielä paljon persompi hyvälle kuin minä. Ei se ehdota tai itsekseen osta kotiin hyvää, mutta käy ostamassa, jos minun tekee mieli, koska hänenkin alkaa tehdä mieli, jos vain sanon ääneen. Pitää siis kärvistellä hiljaa, eikä sekään ole hyvä asia. Jotakin muuta pitäisi keksiä. Painonvartioihin en mene. Tämä blogi auttaa vähän, muttei tarpeeksi. Lisää kannustavia/perseelle potkivia (positiivisia) kommentteja! Tämä on käsky! Sääli, että se lankalaihissysteemi jäi minulta huomaamatta aikoinaan. Olisiko kiinnostuneita johonkin yhteisjuttuun? Kehitettäisiin jotakin palkitsemissysteemiä tms. Eikä sen siis tarvitsisi liittyä mitenkään käsitöihin. Jätän tämän nyt hautumaan.

Nyt ruoanlaittoon ja pakkaamaan, pian on lähtö! Hauskaa viikkoa kaikille, reilun viikon päästä palailen taas linjoille.