Tosin ensin postia. Scarf stile tuli postissa keskiviikkona ja puikot torstaina.
                                                482385.jpg
Scarf stile oli vähän pettymys, koska odotin siltä todella paljon. Yksi parhaista kirjahankinnoistani se kuitenkin on ja monta huivia meni tehtävien listalle. 40 cm bambupöyröpuikkoja taas ostin yhdeltä Novitaklubilaiselta. Tutustuin puikkokokoelmaani viikonloppuna, mikä oli aika jännittävää. Itse olen ostanut vain bambupuikkoja ja muistaakseni 4 pitkät puikot sekä kaikkein paksuimmat pitkät puikot, koot taisivat olla 12 ja 15. Muut olen perinyt mummiltani. Minulta löytyy esimerkiksi neljä kappaletta 80 cm pyöräpuikkoja numero 4. 40 cm pyöröpuikkoja löytyi ennestään vain kaksi kappaletta. Yhdet Addin pyörötkin löytyvät joukosta, mutten ole tainnut niitä koskaan käyttää, sen verran isot ovat. Nyt on siis tilanne parantunut huomattavasti. Siirsin puikkotietoni tänne blogiinkin, jotta pääsen tarvittaessa katsomaan, mitä minulla on.

                                                       482386.jpg
Tässä tummassa kuvassa taas on ostoksiani. Kamerasta loppui juuri patterit, enkä jaksanut ottaa uutta kuvaa vaihdettuani ne.Tai siis voiko ladattavia pattereita kutsua pattereiksi, vai onko se akku? Filatin ostin jo keskiviikkona, siinä on taas monta ihanaa ohjetta. Yhdellä mallikuviolla ryhdyin jo keskiviikkoiltana tekemään äidille sitä äitienpäivälahjahuivia, mutten ollut tyytyväinen, vaan tulin siihen tulokseen, että lanka sopii paremmin kolmiohuiviin. Teen nyt kuitenkin tuon pikkusiskon hupparin ensin, ennen kuin aloitan huivia. Hupparista valmiina on jo takakappale ja hihat, etukappalekin lähenee jo kainaloita.

Eilen kävin Hulluilla Päivillä, josta mukaan lähti nuo värikkäät puikot ja koukut, koukkuja on koot 5, 6, 7, 8 ja 10, puikkoja taas 4, 5 ja 6, yhteensä kilo Idéna Bamboo -lankaa turkoosina ja ruskeana sekä pientä tilpehööriä neuloja, nuppineuloja ja neppareita. Kuvasta puuttuu keskiviikkona ostamani neulahuovutusalusta, harmaa möhkäle ei ole kovin kummoinen kuvattava. Sen ostin Tiimarista, siellä olisi ollut myytävänä myös huovutusvillaa, mutta ehkä aloitan kuitenkin näillä jo minulla olevilla.

Eilen kävimme Miehen kanssa syömässä Pizza Hutissa lounasta (söin vain pari palaa pizzaa ja salaattia entisen ahtamisen sijaan) ja leffassa katsomassa The Departed. Leffa oli hyvä, Jack Nicholson tosin varasti koko show'n. Vielä olisi kahteen leffaan joululahjaksi saadut liput, jotka pitäisi käyttää kuukauden sisällä. Mitähän sitä menisi katsomaan? Kävimme myös pirtelöllä Valion baarissa, aivan ihanaa. Suosittelen Marianne-pirtelöä, tosin suklaakin oli todella hyvää.

Yöllä heräsin kolmen jälkeen ja neljän aikaan sain tarpeekseni. Luin blogeja ja surffailin netissä vajaa pari tuntia, kunnes rupesi jälleen väsyttämään. Peräti yhdeksään saakka onnistuin nukkumaan, yleensä herään jo seitsemän pintaan, vaikka menisin nukkumaan mihin aikaan vain. Ärsyttävä tapa, koska en kuitenkaan ole välttämättä pirteä.