Otsikko tulee siitä, että tässä surffaillessani popsin banaanilastuja, vaikka ne ällöttävät minua. Kiitos kaikille paranemista toivottaneille ja onnitelleille. Juhlat on juhlittu ja flunssakin alkaa mennä ohi, vähän vielä on ääni maassa. Olen pohtinut, milloin voisin aloittaa taas liikunnan. Jostain olen lukenut tai kuullut, että pitäisi olla harrastamatta liikuntaa yhtä kauan vielä lisäksi kuin oli sairaana. Eli jos on viikon kipeä, pitäisi vielä toinen levätä raskaasta liikunnasta. Mutta mikä lasketaan kipeänä olemiseksi? Vain kuumeilu, vai jotain muuta? Ehkä suosiolla aloitan vasta ensi viikolla, astmaatikkona en viitsi ottaa riskejä.

                                       461864.jpg
Sunnuntaina sain nämä Ailit valmiiksi ja vein vanhemmilleni, jos joku haluaisi. Äiti ne otti ja pikkusiskolle vein aikaisemmin esittelemäni sukat ja lapaset Stepistä. Sisko ei siis asu enää vanhempiemme luona, mutta synttärikahvit oli siellä. Lankaa kului epätarkan vaakani mukaan noin 100 grammaa ja tuosta ohjeesta pidän paljon. Vihreää ei ole enää juurikaan jäljellä, apupupupussiin menee, raidallisesta äiti varmaan saa lahjaksi sukat.

Minuakin lahjottiin tietysti viikonloppuna. Mieheltä sain kaksi kautta Gilmoren tyttöjä lisää, appivanhemmilta Juice Leskisen runokirjan, omiltani Marimekon paidan, jossa on vajaat hihat (muuten ihana, mutta tuo vajaahihaisuus on ongelma), jumppamaton ja kuivattuja hedelmiä, kuten nuo banaanilastut. Kuivattuja ananaksia ja papaijoita keksin laittaa vähän maustamattoman jogurtin joukkoon, toimii hyvin jälkiruokana!
                                       461863.jpg
Nämä ihanuudet taas sain tädiltäni ja hänen avomieheltään. Last-Minute Knitted Gift -kirjasta aion toteuttaa ainakin loppupuolella olevat paidat ja pehmoleluja, The Knitter's Handy Book of Patterns -kirjassa taas on silmukka tms määriä erikokoisille käsineille, päähineille, paidoille jne eripaksuisista langoista.

Novitaa ei näkynyt vieläkään, toivottavasti huomenna. Kipeänä koukutin itseni Gilmoren tyttöihin, ensimmäisen tuotantokauden olen kohta jo katsonut, niitä en ennen ollut nähnytkään. Äsken laitoin taas "uutta" tekstiä ohjaajalleni, oikeastaan vanhaa uudelleen kirjoitettuna. Huomenna pyykkipäivä ja torstaina on taas tuomion aika. Todennäköisesti pääsin kesäkurssille, en ole vielä käynyt katsomassa, mutta sain sähköpostia, että hajapaikkoja vielä saatavissa. Tästä voisi vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä.

Ajattelin tehdä äidilleni jonkinlaisen hartiahuivin äitienpäivälahjaksi, ehkä Novitan Bambusta tai Oliviasta, jos sitä vielä saa. Ohjeideoita kaipaisin, mieluummin suorakaiteenmuotoinen kuin kolmiohuivi.