Ensin täytyy vähän kehaista, tällä viikolla lähti reilu puoli kiloa. Tänään olen juonut simaa ja huomenna menemme juhlimaan anopin syntymäpäiviä, täytyy yrittää jättää ainakin jälkiruoka väliin.

Tänä keväänä olen ollut onnekas blogiarvonnoissa, tällä kertaa voitin Pikkumyyn blogissa. Sain suklaata, karkkia, Gedifra Aragona -lankaa ja valitettavasti hajonneita kynttilöitä. Kuva löytyy Pikkumyyn blogista. Langasta virkkasin jo lankapussukan. Tuulalla oli Tallinnan reissulla ranteesta roikkuva pussukka, josta lanka juoksi. Suunnittelin jotain samanlaista, mutta suunnitelma muuttui matkan varrella ja pussukka roikkuukin ranteen sijasta tietokonepöydän laatikon kahvassa. Lenkki on napilla kiinni, joten sen paikkaa voi vaihtaa. Pitäisi toimia ja estää lankojen pyörimisen lattialla, mutta toimii tietysti vain, kun aloittaa kerän sisältä.
                               546364.jpg    546389.jpg

Otsikko on monikossa, koska ajattelin itsekin pitää arvonnan. Päätin joskus ajat sitten, että kun blogissani on 50 tilaajaa blogilistan kautta, pidän arvonnan. Nyt tilaajia on jo 52! Minullahan ei ole laskuria, joten sen perusteella ei arvontaa voi pitää. Mutta siis asiaan. Kaikki, jotka jättävät kommentin tähän viestiin tämän kuun aikana (viim. 30.4) ovat mukana. Minua kiinnostaisi tietää, mitä harrastatte. Tietysti ainakin lähes kaikki neulovat tai virkkaavat, joten muistakin harrastuksista olisi kiva kuulla. Laittakaa myös lempivärinne, jotta voin sitä käyttää hyväksi palkintoa miettiessäni. Jos täällä jostain syystä käy joku, joka ei harrasta käsitöitä (ja se on tietysti ihan sallittua), mainitse siitä, niin en voiton sattuessa postita lankaa tms. Mutta nyt siis kommentteja. Vihellän pelin poikki varmaan maanantai-tiistai välisenä yönä, kun tulen kotiin Saappaasta. (Sekavaa, mutta minua väsyttää)