Laukku ei huopunut tarpeeksi koneessa, joten se joutuu uusintakierrokselle seuraavalla pyykkivuorolla. Huomenna suuntaamme kohti Kemiä ja sieltä Ylläkselle ensi viikoksi, joten blogi hiljenee ainakin siksi aikaa. Läppäri ja gradumateriaali lähtevät mukaan, joten voin olla aika poikki tämän viikon jälkeen. Yksi alaluku pitäisi kuitenkin olla valmiina 17 päivä illalla ja sen lisäksi minun pitäisi kirjoittaa yksi, onneksi lyhyt, essee.

Jotta ei olisi ihan kuvatonta, tässä kuva taas käynnistyneestä Apupuputehtaasta. Jotenkin noiden tekeminen on suorastaan addiktoivaa. Reissuun lähtee kuitenkin 7 veljestä sukkia varten sekä äidin huivi, jos ehtisi neuloa. Haluaisin neuloa automatkan, mutta siihen taitaa olla liian ahdasta.
                                                       496454.jpg

Sain tänään Novitalta sähköpostia valitettuani langasta, jossa on mustia pisteitä. Sain osoitteen, johon langan lähettää, mutta sen hoidan vasta reissun jälkeen. Viesti oli vain jotenkin omituinen: "Otamme mielihyvin vastaan negatiivistakin palautetta langoistamme voidaksemme vastaisuudessa välttää langoissamme mahdollisesti olevat virheet ja puutteellisuudet". Eikö tämä ole itsestään selvää?