Perjantaina seurakuntamme nuortenkahvila täytti kymmenen vuotta (tai siis juhlia vietettiin perjantaina) ja sinne kutsuttiin varsinkin vanhoja nuoria. Suurin osa taisi olla nykyisiä kävijöitä, mutta paljon tuttuja näin pitkästä aikaa ja oli ihana vaihtaa kuulumisia. Ilta päättyi Afrikkalaiseen messuun kirkossa ja minulla oli siellä todella hyvä olo. On ihana kuulla, kun kirkossa laulu raikaa, vaikka se ei ollut lähellekään täynnä. Juhliin osallistui pari sataa nuorta, joista monet tosin lähtivät jo ennen messua, mutta kirkossa oli sellaiset 100-150 ihmistä pikaisella arvioinnilla. Myös muutamat muut olivat paikalle löytäneet. Viime aikoina minua on ruvennut ahdistamaan tulevaisuus, valmistun vuoden päästä ja mitä sitten. Saanko töitä täältä päin, vai joudunko muuttamaan kauemmas ja jättämään Miehen asumaan tänne? Papin saarna sopi tähän pohditaan todella hyvin. "Älä hätäile, Jumala pitää sinusta huolen, huolehtiihan Hän linnuistakin." Hätä on alkanut palailla, mutta tämä ajatus vie siltä terän.

Lauantaina vietimme koko päivän siivoten ja on täällä aivan ihanan puhdasta! Ei täällä varsinaisesti likaiselta näyttänyt aikaisemminkaan, mutta varsinkin ikkunoista huomaa nyt, että aika likaiset ne olivat. Myös lattianpesuvesi oli todella likaista jälkeen päin.

Snykin paljastui tässä, oikeastaan vahingossa. Lueskelin Rouva Oranssin blogia eilen, kun törmäsin kovin tutunnäköiseen kännykkäkoteloon hänen Project Spectrum -sivuillaan. Viimeistä pakettia odotan innolla, lupaavalta kuullosti tuon kommentin perusteella, jonka hän jätti edelliseen kirjoitukseen.

Gradun ensimmäinen luku on nyt (vihdoin) valmis! Ainakin lähes, lähetin sen jälleen kommentoitavaksi ohjaajalleni. Seuraavaan lukuun pitäisi siis siirtyä. Tämä jää kuitenkin keskiviikkoon, huomenna näen kaveriani, jonka tytölle tein tuon paidan, joka löytyy pari viestiä alempaa. Toivottavasti on sopiva. Kuulin eilen, että serkkuni saa pojan syksyllä! Lisää vauvanvaatteita siis tiedossa jossain vaiheessa.

Painokin vihdoin liikahti vähän alemmas, tosin vain 200 grammaa, mutta on sekin jotain!