Kaverini sai vauvan reilu kuukausi sitten ja pian olisi tuo pikkuinen tarkoitus nähdä, joten täytyihän jotain tulokkaalle tehdä.
                                              
                                               Ohje: Moda 4/05
                                               Puikot: 2,5 ja 3 sekä pyöröpuikot että bambusukkapuikot
                                               Lanka: Novitan Bambu vajaa 200g
                                               Koko: muistaakseni 6 kk, eli vielä varmaan iso
Muuta: Aivan suloinen ja noin pientä oli aivan ihana tehdä. Vaikeinta oli varmaan tehdä hihansuihin pyörönä ainaoikeinneuletta, meinasin neuloa milloin joustinta (sekä 1o1n että 2o2n), milloin sileää. Muuten valmistui jo alkuviikosta, mutta napit sain ostettua vasta perjantaina ja ommeltua vihdoin tänään.

Perjantaina kävimme Miehen syntymäpäivien kunniaksi katsomassa Spiderman 3. Minä itseasiassa pidin leffasta, tosin enemmän muistaakseni pidin kahdesta edellisestä. Mieskin piti muuten, mutta valitti hahmojen raiskauksesta. Esimerkiksi Venom oli kuulemma vääränlainen, liian paha, eikä missään nimessä liittoutuisi Hiekkamiehen kanssa. Onneksi en noita sarjakuvia oli niin paljon lukenut, joten tuollaiset ei haittaa, voin vain nauttia elokuvista. Ostin Miehelle pari sarjakuva-albumia, 300 (aivan upeasti kuvitettu) sekä Kiroileva siili. Minuun tuo siilihuumori ei pure, mutta Mies on aivan innoissaan. Eilen kävimme vielä appivanhempien kanssa pitsalla Isossa Omenassa. Tuota paikkaa suosittelen, ainakin jos ei yritä laihduttaa. Pitsat ovat käsittämättömän isoja ja todella hyviä, esimerkiksi herkkusienet ovat tuoreita eivätkä purkista.

Huomenna ajattelin suunnata pitkästä aikaa salille ja yritän ensi viikolla käydä myös uimassa, jos paino vihdoinkin lähtisi laskuun, eilen kävin vaa'alla, eikä edelleenkään muutosta.

J.K. Huomasin, että joku oli löytänyt tänne hakusanalla "taustapeili irtosi". Emme siis ole ainoita, joilla on tuo ongelma!