Kiitos kaikille sukkien kommentoinnista, ihanaa, että valmistuivat, mutta voi mennä vähän aikaa, ennen kuin itselleni polvisukkia teen.

Mutta siihen ryhtiliikkeeseen. Ei tämä laihdutus vaihteeksi ole sujunut, paino on pysynyt paikallaan, ja nyt  tuli taas vaihteeksi lisää, joten tänään otan - jälleen - itseäni niskasta kiinni ja palaan järkevään ruokavalioon. Kaikki hyvä mahdollisimman minimiin. Sovittiin Miehen kanssa, ettei kumpikaan yllytä toista, eli ei ehdoteta jätskille menoa tms ja jos toisen tekee mieli, pitää kieltää. Uimassa kävin (ihan uimahallissa) tällä viikolla kaksi kertaa ja ensi viikolla olisi tarkoitus käydä kaksi kertaa uimassa ja jumpata gymstickillä kaksi kertaa. Juhannuksen jälkeen urheilurytmiksi olisi tarkoitus saada uinti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, gymstick tiistaisin ja lauantaisin ja hieroja torstaisin. Tämä tietysti onnistuu vain yhden viikon, koska heinäkuussa hallit ovat kiinni, mutta heinäkuussa voisi pyöräillä ja elokuussa siirtyä tähän varsinaisesti. Heinäkuussa myös puolitoista viikkoa menee rippikoulun merkeissä, missä urheilusta ei kyllä tule mitään (paitsi tietysti riparilaiset pelaavat kaiken vapaa-ajan jalkapalloa/lentopalloa/koripalloa tms.).

Vaa'alla olisi tarkoitus edelleen käydä joka sunnuntai, aina se ei tietysti onnistu, jos en ole kotona, ja kerran kuussa olisi tarkoitus mittailla erilaisia ympärysmittoja. Tänään ensimmäistä kertaa, kunhan Mies herää. Eikä tänne raportoinnista saa luistaa!

Olen kateellisena lukenut raportteja KIP-päivästä, olin niin innoissani lähdössä, viime vuonna olin tähän aikaan vaihteeksi riparilla. Alkuviikosta tajusin kuitenkin, etten millään ehdi, vaan päivä pitää vaihteeksi viettää koneen ääressä. Tiistai aamupäivällä pitäisi palauttaa jonkinlainen versio gradun kolmannesta luvusta. Ohjaajani on jäämässä lomalle ja haluaisin vielä viimeiset neuvot ennen sitä, joten tapaamme keskiviikkona. Minulla on myös omituinen ongelma. Sain Weboodiin viimein viimeisestä tentistä opintoviikot ja niitä oli kaksi liikaa! Kävin siis tenttimässä kolme opintoviikkoa Reformaation teologiaa, johon ajattelin liittää kaksi ov aineseminaarin. Meillä siis kaikki lähes kurssit ovat viiden opintoviikon paketteja (lukuunottamatta esim. gradu), joten täytyy käydä "valittamassa" tuosta kahdesta ylimääräisestä opintoviikosta.

Nyt kuitenkin gradun pariin...