Kiitos kaikille lankoja kommentoineille, ne todella ovat upean värisiä, täytyy pohtia, mihin niitä raaskii käyttää. Toisesta teen itselleni sukat, en tosin vielä tiedä kummasta. Ohje varmaan löytyy Uhoavan Gnun blogista, joko Katlat tai Kertut. Kertuthan tein jo aiemmin äidille, muistaakseni syntymäpäivälahjaksi. Suuniteltujen töiden lista vaan on sen verran pitkä, että näiden aloittamiseen voi mennä aika kauan. Kunhan saisin tuon Minttumaari-huivin valmiiksi (serkun juhliin on enää reilu viikko), siirryn toisen serkun vauvalle tekemään peittoa ja haalaria. Vauva tosin on syntymässä vasta syyskuussa, joten kauhea kiire ei niiden kanssa ole. Äidille olen suunnitellut takkia Kalevalaneuleet-kirjasta, kuvaa en vielä ole näyttänyt äidille, koska en muista ottaa kirjaa mukaan, kun käyn heillä, mutta hän piti ideasta, kun sitä joskus keväällä kuvailin. Lankakin olisi, yksi niistä, joita syksyllä purin. Miehelle pitäisi tehdä paita (mustasta! mikä minuun meni?) Jasminista ja muutakin listalta löytyy.

Kävin eilen äidin kanssa shoppailemassa Sellossa, ostin farkut ja neljät t-paitaa/toppia. Kaikki sovittamani vaatteet sopivat, enkä missään vaiheessa vajonnut toivottomuuteen, kuten yleensä vaateostoksilla! Ehkä se johtui siitä, etten välttämättä mitään tarvinnut:). Äiti osti ainakin kengät ja muutaman paidan. Myös toissapäivänä kävin Sellossa, yritin kirjastosta löytää materiaalia rippikouluoppitunteja ajatellen. Silloin ostin Suomalaisesta Simply Knitting -lehden (en ole vielä ehtinyt tutustua tarkemmin), metallisen Nalle Puh -penaalin pikkutilpehöörille, jota käsitöitä varten pitää kuljettaa sekä Nalle Puh -kansion käsityöohjeille, joita printtaan netistä.

Huomenna suuntaan Turkuun, keskiaikamarkkinoille. Junalipun ostin jo, puolenpäivänaikaan olisi tarkoitus Turussa olla. Vanhempani tulevat mökiltä joko veneellä tai vievät veneen venepaikalleen ja tulevat autolla. Tässä viime aikoina on tullut taas tehtyä kaikenlaista vanhempieni kanssa, mutta ihan kivaa se on. Juuli lupaili alennusta käsityöbloggaajille, katsellaan, jos jotain kivaa löytyisi. Onneksi hän kirjoitti aiheesta, muuten olisin ihan unohtanut koko jutun, vaikka suunnittelinkin sinne menemistä.

Nyt siivoamaan, ompahan kotona ainakin puhdasta, kun ei rippikouluoppimiskokonaisuuksien suunnittelu lähde käyntiin. Se on vielä tukkoisempaa kuin saada kirjoittaminen käyntiin. Kuvailin joskus kirjoittamistani (päiväkirjan ja blogin pitäminen on huomattavasti helpompaa) tädin ex-miehen ladaksi. Käyntiin lähteminen ei oikein toimi, koko matka on hirveää tappelua, matkalla eksytään moneen kertaan, mutta lopulta jostain omituisesta syystä perillä päästään kuitenkin ajallaan!