Kun tein äidille äitienpäivälahjaksi Oliviasta Kellokukkahuivin, oli yhdessä kerässä mustia pisteitä, joista valitin Novitalle ja sain samaa lankaa 250 grammaa lisää sekä selityksen, että kyseessä oli koneen rasva. Näistä aloin jossain vaiheessa tekemään Interlocking Balloons -huivia Scarf Style -kirjasta ja pitihän sitä lankaa vähän lisääkin ostaa, että saan huivin valmiiksi. Myös jossain näissä uusissa kerissä joko saamissani, ostamissani tai todennäköisesti molemmissa oli samoja mustia pisteitä, mutta enää en viitsinyt valittaa, etten saa tätä lankaa enää lisää. Huivi alkoi monta kertaa kyllästyttämäänkin, mutta vihdoin tänään sain sen valmiiksi.
                             
                              Ohje: Interlocking Balloons Scarf Style -kirjasta
                              Lanka: Olivia 450 grammaa
                              Puikot: 4mm pyöröpuikko, päättelyssä 5mm
                              Koko: 190cm*20cm
Muuta: Kiva huivi neuloa ja mallikerrankin oppi helposti, mutta pitkässä huivissa ehdin kyllästyä moneen kertaan. Pari kertaa tuo taisi käydä mökilläkin, tai ainakin venesatamassa ja välillä neuloin muutakin, että jaksoin palata tuohon. Kivan näköinenkin siitä tuli paitsi, että kavennukset ja levennykset näkyvät omituisina möykkyinä. Se täytyy kuitenkin värjätä ennen käyttöä, koska ne mustat pisteet, joita varsinaisesti ei erota, tekevät siitä likaisen näköisen. Vielä en väriä osaa sanoa tai sitä, milloin minulla olisi aikaa ja viitseliäisyyttä värjätä tuota. Täytyy tutustua pesukoneväreihin, miten niitä käytetään ja toimivatko ne hienopesussa. Ainakin tuo koivunlehdistä imaisi hauskasti väriä, kun käytin haltijalankana juhannuksena värjätessäni 7 veljestä.

Heinäkuussa olen ollut uskomattoman tuottelias, valmiiksi sain:
-Minttumaarin
-Apupupuja 8
-sukat
-aurinkolasikotelon
-kännykotelon
-vauvan peiton
-vauvan takin
-Interlocking Balloons -kaulahuivin
Enää tässä kuussa ei varmaan mitään valmistu, ihan ei ole vielä selvillä, mitä puikoille seuraavaksi pääsee. Yksi Apupupu on kesken, mutta se ei tällä hetkellä kovin innosta. Ehkä voisi neuloa jotain Sny-kierrosta ajatellen, montakin ideaa on mielessä, mutta mitä niistä toteuttaisi.