Tässä viime aikoina on taas tullut tehtyä ostoksia.
      
Stepit tulivat tänään postissa, mutta nyt en yhtään muista, kenen blogin kautta niitä tilasin. Linkitän myöhemmin, jos tulee vastaan. Interweave Knitsin ostin eilen keskusta Akateemisesta, siellä oli niitä vielä paljon, jos joku kaipailee. Cd-kotelollakin on yllättävää kyllä jotain tekemistä käsitöiden kanssa.

                      
Tämä jälkimmäinen kuva on esittävinään uutta pyöräpuikkojen säilytyssysteemiäni. Eli jokainen puikko on omassa lokerossaan ja taskussa on liimattuna lappu, jossa lukee paksuus ja pituus. Vaikuttaa hyvältä idealta (ei ole omani, vaan Neulomosta), tosin juuri enempää puikkoja ei mahdu, kohta se ei enää mene kiinni.

Kiitos lapaskommenteista, jostain syystä voisin tehdä lapasia (ja sukkia) ihan loputtomiin, jos vain käyttäjiä löytyisi. Edes peukalot eivät tuota ongelmia. Nyt siirryn sukkiin, niitäkin on monet suunnitteilla. Itseasiassa liityin Sukkasatoon, tosin vielä en tiedä, teenkö Venäjä-keräykseen sukkia. Parit taisin aikaisemmin tehdä, eikä nyt ole Apupupu- ja Vaakatilkkuinnostuksen jäljiltä sopivaa lankaa.

Tänään pitäisi vielä korjata äidin housut. Varsinaisesti se on hetkessä tehty, mutta valmistelut (kaiva kone esiin, raivaa tila, etsi langat jne) vievät ärsyttävästi aikaa. Sen lisäksi pitäisi pakata ja varmaan tiskatakin. Huomenna aamulla "ihanan" aikaisin (6.15) suuntaamme Kreikkaan! Todennäköisesti menen tänään vanhemmilleni yöksi, että voin nukkua vähän pitempään. Tämä blogi siis hiljenee nyt viikoksi, ensi viikolla tiedossa ainakin lankamäärän selvittämistä (10 %-projekti) sekä sukkia.