Eli viimeksi oli varmaan nestettä kertynyt. Vettä olen taas opetellut juomaan, onnistuu hyvin, jos olen suurimman osan päivää kotona, mutta vesipullon käyttö ei ole vielä luontevaa. En vielä tiedä, jatkanko tällä samalla vai aloitanko taas alusta, rippuu siitä, mitä painan parin viikon päästä. Ensi keskiviikkona suuntaan viikoksi Kreikkaan, enkä aio siellä kauheasti katsoa, mitä syön. Eli jos painan kahden viikon päästä enemmän kuin kesäkuussa, aloitan alusta. Voi olla, että joka tapauksessa näin teen.

Mies oli eilen tullut takaisin Suomeen, muttei soittanut. Olisi edes laittanut tekstiviestin, ettei rauhassa soittaminen onnistukaan. Tuli vähän paha mieli. Toivottavasti saan sen pidettyä sisälläni, hän on tänään kotiin tullessaan kuitenkin todella väsynyt, riitaahaan siitä tulee helposti. Vähän niin kuin isäni meinasi kieltää minulta isoskoulutus- ja muut seurakunnan leirit, koska olin niiden jälkeen aina niin väsynyt, että tappelin koko illan, kunnes menin nukkumaan.

Jämäkerät olen saanut kohta kulutettua, kolme Apupupua ovat melkein valmiita ja lopuista tulee Vaaka-tilkkuja. Osallistun siis kuitenkin Tilkkuhaasteeseen.