Eli lähti taas mukavasti käyntiin. Liikuntaa en vieläkään päässyt harrastamaan, salille olisi jo kova hinku. Eilen kävimme iskän kanssa tutustumassa pariin paikkaan ja valitsimmekin jo salin. Maanantaina sitten maksamaan ja varaamaan ohjausta. Ensi viikolla pitäisi homman siis alkaa pyorimään. Salilla on myös pienehkö uima-allas, jossa on vesiliikuntatunteja, niitäkin voisi joskus kokeilla uinnin sijaan. Tarkoitus olisi käydä salilla pari kertaa viikossa ja uimassa 1-3 kertaa. Riippuen siitä, miten ehtii ja mikä tuntuu hyvältä.

Innostuin virkaamaan Minttumaarista yli jääneistä Bambuista itselleni kaulahuivin. Samantapaisen tein jo aikaisemmin vaaleanpunaisesta Bambusta, siitä vain loppui lanka kesken, eikä värikään ole ihan minun. Sen vaaleanpunaisen saa pikkusisko synttärilahjaksi noiden tossujen lisäksi. Kiitos muuten tossukommenteista, varmasti siskokin niistä tykkää, tai ainakaan en vielä ole onnistunut tekemään sellaista, mistä hän ei olisi pitänyt. Jotkut äidillekin tarkoitetut neuleet (lähinnä pipoja tai lapasia) ovat päätyneet hänen kaappiinsa. Mutta siis takaisin kaulaliinaan.
                      
Ohje: oma, idea Stitch'n bitch. Virkkaajan käsikirjasta
Lanka: Novita Bambu 150g
Koukku: 3mm
Koko: 10*260cm

Kysyin eilen pihapiirissämme olevalta päiväkotiporukalta, tarvitsisivatko he lankoja askarteluun. Vanhemmillani on aika paljon mummilta jääneitä lankoja, pieniä nöttösiä, ei varmaan yhtään kokonaista kerää. Minä poimin sieltä kaiken käyttökelpoisen ajat sitten, käytin niitä esimerkiksi Apupupuihin. Toinen paikalla oleista "tädeistä" oli kuitenkin juuri tuonut anoppivainaansa lankoja, joten heillä ei niille ollut käyttöä. Täytyy siis tarjota toiselle lähellä sijaitselvalle päiväkodille.

Eilen ja tänään on tullut nukuttua aika paljon univelkoja pois. Eilen nukuin kahdet aika pitkät päikkärit, viime yönä ihan pitkään ja tänään ainakin tunnin päikkärit. Päätettiin sitten hankkia sellainen tietokoneeseen liitettävä digiboksi (tai jotain sellaista), jolla voi nauhoittaa, että voisin mennä ajoissa nukkumaan. Joka arkiaamu heräämme kuitenkin kuudelta, enkä minä osaa nukkua enää kellon soimisen jälkeen. Minun ei siis tarvitsisi herätä tuohon aikaan. Tällä väsymyksellä gradu ei kuitenkaan edisty yhtään.