Eli laihdutus tälläkin kertaa lähti ihan hyvin liikkeelle. Tällä viikolla kerran tuli syötyä reilu puolet suklaalevystä (se aika kuukaudesta, ettei oikein kykene vastustamaan) ja kerran kävin Hesessä syömässä hampurilaisaterian. Tälläkin kertaa hampurilainen ällötti, joten kovin usein ei varmaan tee mieli käydä Hesessä syömässä. Vettä olen taas oppinut juomaan ja tällä viikolla olen innostunut syömään ihania suomalaisia omenoita! Maanantaina olisi kuntosaliohjelman teko, eiköhän liikuntakin taas pikkuhiljaa tule ohjelmaan mukaan.

      
Raitapipo
Ohje: omasta päästä oman päähän
Lanka: Sofia sininen, vihreä ja valkoinen yht. 70g
Puikot: 3,5mm bambusukkapuikot ja bambupyörö 40cm, 4,5mm 40 cm bambupyörö ja 5mm virkkuukoukku
Muuta: Kääntölapasista jäi lankaa yli ja lisäksi purin nämä joulukuussa tekeminäni pyörylät, joilla ei ollut mitään käyttöä. Pari kertaa aloitettuani alareunasta totesin, että ehkä ylhäältä aloittaminen olisi kannattavampaa, koska en tiennyt, kuinka pitkälti lankaa riittää. Aloitin vähän samalla tavalla kuin varpaista aloitettavat sukat, mutta lisäsinkin silmukoita jokaisen kerroksen lopussa enkä joka toisen kerroksen lopussa ja joka toisen alussa. Loin alussa 6s, poimin saman verran toiselta puolelta ja lisäsin 4s jokaisella kerroksella kunnes silmukoita oli 120s. Levennykset neuloin sukkapuikoilla, sen jälkeen siirryin pienempään pyöröön, mutta pyörö melkein katkesi (yritin ottaa kuvaa, mutta ei onnistunut), joten siirryin takaisin sukkapuikkoihin. Paksumpaa pyöröä käytin viimeisellä kerroksella ja päättelyssä, mihin käytin myös virkkuukoukkua saadakseni tarpeeksi löysän reunan. Sofiaa jäi vieläkin noin 40g (ainoastaan valkoinen loppui), joten täytyy näille vielä jotain kehittää.

Hyvin epäsosiaaliseen kevään jälkeen yht'äkkiä "kaikki" tutut haluaisivat tavata! Näiden lisäksi minua kaipasi eilen Painonvartija-lehden lehtimyyjä. Painonvartioilla on hyvä käsitys menetelmänsä toimivuudesta, tilasin kirjekurssin joskus lukiossa ja edelleen tulee mainoksia vuosittain!