Eli tässä kuussa olen saanut painoa putoamaan jo yli kaksi ja puoli kiloa! Vihdoinkin alkaa näyttää hyvältä. Salillakin on iskän kanssa käyty säännöllisesti pari kertaa viikossa. Uinnin ajattelin aloitella kohta, ehkä seuraavien kuukautisten jälkeen. Saa nyt nähdä, ei liian monta muutosta kerralla. Olen tällä viikolla opetellut lautasmallin käyttöä, tosin ehkä hieman poikkeavassa muodossa. Aikaisemmin olen syönyt lautasellisen lämmintä ruokaa ja kasviksia muuten pitkin päivää. Nyt täytän puolet lautasesta salaatin tapaisella (pilkon siihen, mitä milloinkin kaapista löytyy) ja lämmintä ruokaa sitten toiselle puolelle. En tiedä, onko kasvisten määrä lisääntynyt, mutta lämpimän ruoan määrä ainakin vähentyy tällä systeemillä. Huomenna tulee varmaan syötyä taas liikaa, menemme juhlistamaan Miehen pikkusiskon syntymäpäiviä. Pöytä on varattuna Papa Giovannista, valitettavasti vasta viideltä. Se on siis ainoa lämmin ruoka, joten pitkin päivää tulee naposteltua vähän kaikkea. Pitää ehkä keittää puuroa tai jotain.

Serkku sai pojan vihdoin eilen aamulla! Oli kai melkein kymmenen päivää yli lasketun ajan (en tiedä tarkkaa laskettua aikaa). Täytyy käydä pistämässä paketti postiin maanantaina tai tiistaina. On kuulemma "isänsä näköinen". Listaan tuohon loppuun vielä tässä kuussa valmistuneet, koska en varmaan saa mitään enää tänä viikonloppuna valmiiksi.

Syyskuussa valmistuneet:
-tossut
-pipo
-kaulaliina
-lapaset
-hanskat
-sukat
-vaakatilkku
Eli kaikennäköistä pientä, näiden lisäksi myös jotain salaisia juttuja. Lankaa kulutin tässä kuussa valmistuneisiin 785 grammaa ja lisää ostin 750 grammaa, mikä ei kauhean hyvää lupaa 10 % projektin kannalta. No Langaton lokakuu varmaan ihan hyvää.