Tässä blogissa ei usein meemejä olla nähty, mutta pohjis haastoi minut tähän, joten eiköhän minunkin pidä paljastaa suuret pukeutumisen salani. Eli:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Päälläni minulla on mustat varvassukat (en juuri käytä perussukkia, paitsi kovilla pakkasilla) kulahtaneen väriset pikkarit ja valkoiset rintsikat, mustat, liian maatalavyötäröiset farkut, sinivihreäraidallinen (vähän jo kulahtanut) Marimekon raitapaita ja musta Benetonin (?) ikivanha, mutta hyvänä pysynyt ja erittäin paksu huppari. Eli lähes täydellinen kotiasu, mutta kuitenkin siisti, koska kävin aamulla hierojalla ja kaupassa. Koruina on vain kihla- ja vihkisormukset, pitäisi muistaa ostaa hopeinen ketju, että saisin taas ristin ja suojelusenkelin kaulaani. Ilman niitä on suorastaan alaston olo, vaikka ketjun katkeamisesta on jo aikaa.

Laitan tuohon sivun, josta löytyy Pääkaupunkiseudun lankakauppoja, koska kyllästyin etsimään aukioloaikoja sun muita yhä uudelleen. Kaikista en kuitenkaan kaikkea tietoa löytänyt, enkä välttämättä kaikkia lankakauppojakaan, joten jos näitä puuttuvia tietoja tiedät, olisi kiva, jos jättäisit kommenttia asiasta. Jos kaipaa hyviä esittelyjä kaupoista, kannattaa poiketa Kristiinan blogiin.