Äsken päätin käydä pikaisesti viemässä roskat ja hakemassa postin, jotta vähän virkistyisin. Tässä koneen ääressä istuminen väsyttää aika lailla. Postilaatikossa minua odottikin piristävä yllätys, kaunis, sininen Marimekko-paketti! Tosin se ei tähän gradun kirjoittamiseen paljon auta. Ja mitä tuo paketti sisälsikään! Kirjan täynnä kauniita huiveja ja keeppejä (jos tuo nyt on se oikea sana).

                                  
Sain siis Sny:ltä tällä kertaa Scarlet Taylorin Knitting with Beads. Stunning Shawls & Wraps -kirjan sekä Addin 7mm:n hileisen virkkuukoukun. Täytyy varmaan kaivella varastoja, josko löytyisi lankaa, jota voisi tuolla virkata. Aikaisemmin en ole helmiä neuleissa käyttänyt, mutta enköhän tuon kirjan myötä jotain ainakin kokeile. Pikaisella selauksella tosin monet toimisivat ilmankin helmiä, jos niistä en innostukaan.

Svale todellakin vaikuttaa ihanalta langalta, sukat ovat jalassa harva se päivä. Mustalle Ribboo-langallekin on jo suunnitelmaa, ajattelin neuloa käsineet, kunhan jossain vaiheessa ehtisin. Miksei minulla ole muutamaa käsiparia lisää. Pari päätäkin voisi olla ihan kiva, varsinkin jos kumpikin voisi toimia erikseen (esim. lukea eri tenttikirjoja), mutta voisivat kommunikoida myös äänettömästi. Vähänkö olisi kätevää. Tosin silloin töitä rohmuaisi itselle vaan entistä enemmän, eikä se mitään auttaisi.

Vielä ei kukaan ole kommentoinut edellisessä kirjoituksessa olevaan ongelmaan. Täytyy varmaan laittaa Neulomoon avunpyyntö tai kysyä suoraan joltain, joka sukat on jo neulonut.