Minulla on kesken pari työtä, jotka eivät oikein etene ja listalla useampi paita Miehelle ja äidille ainakin takki, ehkä myös paita. Toisaalta paljon enemmän tekisi mieli neuloa pieniä juttuja itselle. Toki nuo isotkin kiinnostavat, mutta niiden tekemiseen menee niin kauan. Päätin viikonloppuna, että teen aina yhden isomman jutun, ensin nuo keskeneräiset ja välillä saan tehdä itselle jotain pienempää. Sunnuntaina tajusin, että maanantaina olisi kuolettavan tylsä luento, jolle tarvitsisin jotain yksinkertaista neulottavaa. Aloitin siis itselleni pipon. Vatsataudin takia en kuitenkaan päässyt kyseiselle luennolle, mutta pipo valmistui tiistaina. Vatsataudissa ei kiinnostanut neuloa mitään, mikä vaatii keskittymistä. Toinen isommista keskeneräisistäkin on onneksi edennyt, mutta huomiseen neuletapaamiseen pitää taas keksiä jotakin pientä ja helppoa. Tässä kuitenkin se pipo. Mies ei ole kotona valoisaan aikaan ennen kuin lauantaina, joten päätä tässä mallintaa pari lankakerää.

      
Ohje: hyväksi havaittu peruspipo omasta päästä omaan päähän, 120s, 18-20cm 3o 2n -joustinta ja kavennukset joka kerroksella neljässä kohtaa
Lanka: Austermann Step kaksinkertaisena (väri 17) 85g, nappasin vain langanpäät molemmista päistä
Puikot: 4,5mm bambusukkapuikot
Muuta: tosi kiva tuli, varsinkin väristä, hauskasti tuli nuo raidat. Minulla on melko samanvärinen kerä (värinro 12) vielä jäljellä, siitä voisi tehdä lapaset myös tuolla lailla kaksin kerroin.

Eilen kudontakurssilla pääsin vihdoin luomaan loimen ja kiinnittämään sitä kangaspuihin. Aika moinen homma, tänään täytyy vielä jatkaa. Toivottavasti jo ensi viikolla pääsee kutomaan. Kivaa on tähän mennessä ollut, vaikka pahin jumppa taitaa olla vielä edessä.