Sain tänään viimeisteltyä kutomani huivin. Lankana tuossa on Kamena, loimessa kolmea eri sinistä ja kahta vihreää sekä kuteena vielä yhtä sinistä. Painoa kertyi 220 grammaa, sääli, ettei lähtenyt omista varastoista. Näkee kyllä, että on ensimmäinen työni. Oli kuitenkin ihan kivaa, joten ilmoittauduin myös kevään kurssille. Niin ja tuossa on kudevaltainen toimikassidos, eli eri puolet ovat eri väriset.  Tässä vielä kuva, jossa pitäisi tuon värieron näkyä. Toisella puolella raidat ovat siis erittäin himmeät.
        

Ostin Pirkkikseltä Charkene Schurchin Sensational Knittede Socks -kirjan. Oi, mitä ihania sukkamalleja. Voisin lopettaa kaiken muun neulomisen ja neuloa vain loputtomiin sukkia. Eihän minulla sukkakirjoja olekaan kuin ainakin neljä, enkä ole tainnut toteuttaa niistä kuin yhdet sukat. Näitä mallikuvioita voisi käyttää muissakin jutuissa, esimerkiksi pikkusiskon joululahjassa. Suunnittelen tekeväni hänelle Sny:ltä saamastani alpakasta pipon ja jotkut käsineet, joko kämmekkäät tai hanskat, riippuu siitä, miten lanka riittää.
                           
Ai niin, olinkin unohtanut mainita, että ilmoittauduin Jouluyllätysvaihtoon! Jänskää. Sny ehtii sopivasti loppua sitä ennen, joten voi miettiä taas uutta yllätettävää (ihan niin kuin tavallisissakin joululahjoissa ei olisi tarpeeksi miettimistä). On sitten jotain kivaa odotettavissa jouluaattona, tänä vuonna on taas appivanhempieni vuoro saada meidät. No ei se niin kamalaa ole, on siitä jo pari kertaa selvitty hengissä.