Tänään sain melkein valmiiksi vauvan haalarin, jonka alunperin ajattelin serkun vauvalle. Koska saaja ei vielä ole tiedossa, eikä minulla ole sopivaa vetoketjuakaan, sen ompelu jää johonkin hamaan tulevaisuuteen.
      
Ohje: Novita syksy 2006, malli 41
Lanka: Novita Wool vaalean sininen 300g sekä vähän 7 veljestä
Puikot: 3mm ja 4mm pyöröpuikot
Koko: 70cm
Muuta: Tuo Wool riitti juuri ja juuri vielä kaulukseen, mutta minun piti käyttää saman väristä 7 veljestä kokoamiseen. Pelkäsin, että tulisi kovin paksut saumat, mutta eivät nuo kauhean paksuilta vaikuta. Tietysti minulla ei ole vauvoista juuri kokemusta, eli en tiedä, millaisia saumoja niin pienet otukset sietävät. Lopputulos on kaunis, vaikka välillä tuntuikin, ettei tuo valmistu ikinä. Toivottavasti tuolle vielä löytyy käyttäjä.

Lokakuussa valmistuneet:
-2 pipoa
-2 lapaset
-kudottu huivi
-vauvan haalari
sekä salaisia juttuja. Yhteensä näihin kului lankaa reilu kilo, eli vihdoin kymppiprojektissa alkaa tapahtumaan jotain. Itseni punnitus jäi yllättäen väliin lauantaina, mutta maanantaina kävin vaa'alla ja kilonhan paino oli taas noussut. No, alaspäin suunta on taas, joten ei tuo niin kauheaan ole. Nyt sairastan flunssaa, joten syötyäkään ei kauheasti tule.