Minäkin (kuten "muutama" muukin) suuntasin eilen kulkuni kohti Tamperetta. Messuille sisään pääsimme äidin kanssa puolen päivän aikaan ja nelisen tuntia jaksoimme kiertää. Valmiita tuotteita en oikein jaksanut katsella, vaan lähinnä kiinnitin huomioni tietysti lankoihin ja välineisiin. Äiti yritti keksiä uutta harrastusta ja katsoi valmiitakin juttuja. Hän osti pikkusiskolleni kauniin lasisen korun, serkun vauvalla bodyn, jossa lukee "olen oikea pikku prinssi", ja itselleen nahkahanskat. Minun ostokseni olivat hieman suuremmat:
      
Lankaa 400 grammaa: Wetterhoffin Sofiaa turkoosia ja luonnon valkoista lapasiin, Stepiä sukkiin ja Katian Alpacaa pipoon, pyöröpuikkoja neljät: Addin puikkoja 3,5 mm 40cm pyörö ja 100cm pitsipyörö sekä Prymin bambuiset 4mm ja 4,5mm 40 senttiset pyöröt, Erik Sundströmin Värjäämme yrteillä, sienillä ja jäkälillä -kirjan, Dropsin lehdykän sain kaupan päälle ostaessani Stepiä Tinttamarellilta, Snoopy-ristipistopakkauksen ja puikkonalleja. Kaksi niistä pääsi jo tosi toimiin.
      
Menomatkalla tein pikkusiskolle joululahjaksi rinsessapipoa, paluumatkalle minulla oli 7 veljestä vaakatilkkua varten, koska niitä tehdessä ei valoa tarvitse.

Messuilla oli taas hauskaa, vaikka aika ahdasta. Tällä kertaa en tuttuihin törmännyt. Jälkeen päin kävimme vielä Tampereella syömässä ennen kotimatkaa. Viikon sisään on kyllä tullut vietettyä aikaa ihan liikaa autossa, ensin viime sunnuntaina Hämeenlinnaan, keskiviikkona Turun suuntaan ja vielä eilen Tampereelle. Toisaalta neulomisaikaa se on lisännyt. Mitään uutta ei kuitenkaan ole ihan heti valmistumassa, koska keskeneräisiä on niin monta.