Kiitos hansikaskommenteista! Väri on itse asiassa enemmän beige tai vaalean ruskea kuin harmaa.

Eilen sain valmiiksi myös pikkusiskon joululahjan.
      
Ohje: Rinsessasetti Ullaneuleessa
Lanka: Sandnes Alpakka 100g
Puikot: 3mm bambusukkapuikot
Muuta: Aivan ihana pehmeys ja ohjeestakin pidin paljon. Lanka ei ihan riittänyt kunnon kämmekkäisiin, ne jäivät vähän aiottua lyhyemmiksi, eikä niissä ole peukaloita. Langanhan näihinkin sain Snyltäni.

Nyt puikoilla on iskälle pipo Stepistä, mikään pipo ei koskaan tunnu olevan hänelle tarpeeksi ohut. Kummitätini pyysi hänelle ja avomiehelleen lapasia joululahjaksi, tokihan minä ne toteutan. Lapaskuuhun ne eivät vain taida ehtiä. Kummitädille varmaan teen sinisestä 7 veljeksestä Tikrun Chevalier-lapaset ja hänen miehelleen ihan peruslapaset ruskeasta Fortissama Sockasta, jotka voi laittaa rukkasten alle.

Eilen loppui graduseminaari, nyt pitäisi vain saada se gradu valmiiksi. Tänään tapaan taas ohjaajaani ja käyn samalla ihmetelemässä yliopiston kirjastossa saarna-analyysin tekoa. Sellainen siis pitäisi tehdä jumalanpalveluselämän kurssia varten, eikä aikaa ole mitenkään liiaksi. Olin kuvitellut, että se palautetaan tammikuussa, joten tuli vähän yllätyksenä, koska palautukseen ei ole enää kahta viikkoakaan. Täytyy sanoa, että gradu ei stressaa läheskään niin paljon enää, kun on muita pahoja stressin aiheuttajia (saarna-analyysi ja koko se kurssi sekä vielä paljon suurempana tulevaisuuden työpaikka).