Nämä lapaset päätyvät pukinkonttiin. Alimpana kuvassa on kummitädin miehelle menevät, ruskeat peruslapaset, seuraavana kummitädin Ailit ja vasemmanpuolimmaisina mummon Ailit.
   
Ruskeat lapaset:
Ohje: omasta päästä peruslapanen
Lanka: Fortissama Socka, 40g
Puikot: (2,5 tai) 3mm bambusukkapuikot
Koko: miehen

Ailin lapaset
Ohje: Ullaneuleen Ailin lapaset
Lanka: 7 veljestä 80g/lapaspari
Puikot: 4mm bambusukkapuikot
Koko: naisen

Suunnitelmat menivät ihan uusiksi, koska sairastuin taas vatsatautiin. En siis vieläkään päässyt saliohjelman tekoon, jää näin ollen ensi vuodelle. Äiti onneksi lupasi tehdä piparkakkutaikinan tänä vuonna, minä vain leivon. Jos olen huomenna paremmassa kunnossa, menemme silloin ostamaan kukat, ehkä myös salille. Tämän syksyn vatsatautien perusteella voin hyvin jo olla huomenna ihan kunnossa. Tänään olen lähinnä nukkunut, illan ajattelin tiiviisti istua sohvalla telkkaria katsoen, siinä saa vatsan kannalta paremman asennon.

Osaisiko joku neuvoa, miten saisin käännettyä koneella olevia kuvia peilikuvaksi. Ajattelin antaa joululahjaksi ostoskasseja, joissa olisi valokuvista kuvia. Olisi kuitenkin kiva, jos nämä valokuva olisivat oikein päin, eikä peilikuvana, kuten käy, jos ne tulosta kääntämättä ja sen jälkeen silitän kankaalle. Itse en vielä ole keksinyt toimintoa, joka näin tekisi.